Przyjaciel.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Przyjaciel.....

Post autor: ewiko »

"Gdy się nam powodzi, przyjaciele nas poznają.
Gdy los się od nas odwraca, my poznajemy przyjaciół."
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Twój najlepszy przyjaciel, może być Twoim największym wrogiem, bo zna wszystkie Twoje słabe strony :(
forumowicz

:o :shock: ... to już niestety, nie jest przyjaciel :x . Nikt chyba nie zakłada takiej możliwości, inaczej cóż warte byłoby nasze życie...bez przyjaciół :D .Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...Jak można zakochać sie w Twojej niepowtarzalności ....W niepowtarzalności Twoich słów....wiadomościach ukrytych miedzy wierszami ...Czułam ...głębiej ,mocniej ...potrafiłeś dotknąć mnie słowami ,komplementami i przede wszystkim wiarą we mnie...wspierałeś w moich lękach ,kompleksach ...Byłeś Przyjacielem ...A teraz mimo wszystko dziękuję ...że Byłeś ... :kwiat:
forumowicz

Ellluuniu, uderzasz celnie... w moje struny 8-) :kwiat: Piękne
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:serce: :serce: :serce: Basieńko każdy ma w sobie takie struny ...buziaki i nie mamy wpływu na to kogo gdzieś spotkamy i jak to spotkanie może wywrócić nasze życie do góry nogami ....ale jeżeli istnieje cień nadziei na szczęśliwsze dni ...to ....... :serce:
forumowicz

Eluuniu, radzisz więc nie trwonić dni i nie marnować okazji ... :lol: ... ja tez tak uważam... Buziaki dla Ciebie :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu bo ja nie potrafię być sama …zwłaszcza że poznałam jak to piękne jest zaistnieć w czyimś sercu… :D :D miłej nocki
forumowicz

Życie zsyła nam różne niespodzianki ,często takie które wyciskają łzy z oczu i wtedy najbardziej potrzebuje swego przyjaciela ,aby pomógł mi je otrzeć,i przywrócił radość ......choć na chwilę :serce:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...Dzisiaj ...Chodź ...zabierz mnie gdziekolwiek ...sprawmy sobie radość ....Bądźmy dla siebie wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=39lGQ-1T9es :)
ODPOWIEDZ