Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...Jak można zakochać sie w Twojej niepowtarzalności ....W niepowtarzalności Twoich słów....wiadomościach ukrytych miedzy wierszami ...Czułam ...głębiej ,mocniej ...potrafiłeś dotknąć mnie słowami ,komplementami i przede wszystkim wiarą we mnie...wspierałeś w moich lękach ,kompleksach ...Byłeś Przyjacielem ...A teraz mimo wszystko dziękuję ...że Byłeś ...
Basieńko każdy ma w sobie takie struny ...buziaki i nie mamy wpływu na to kogo gdzieś spotkamy i jak to spotkanie może wywrócić nasze życie do góry nogami ....ale jeżeli istnieje cień nadziei na szczęśliwsze dni ...to .......
Życie zsyła nam różne niespodzianki ,często takie które wyciskają łzy z oczu i wtedy najbardziej potrzebuje swego przyjaciela ,aby pomógł mi je otrzeć,i przywrócił radość ......choć na chwilę