Sanatorium Gołdap kto był w 2017/2018

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Sanatorium Gołdap kto był w 2017/2018

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Dzięki bardzo pozdrawiam :oops:
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A czy jechales z NFZ czy z ZUS bo prawdopodobnie jakaś różnica nie wiem dlaczego ? Pozdrawiam :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja byłem na turnusie z Nfz, 28 dni poszpitalne. Ale co do warunków spania, jedzenia to raczej żadnej różnicy nie ma. W zabiegach pewnie jakieś są, bo zawsze ludzie mówią, że nie na wszystkie zabiegi Zus daje. Aha no i jeszcze chyba z Zus mają obowiązkowe jakieś pogadanki na których trzeba być.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuje bardzo. Opisze jak tam było bo akurat mamy na święta oby było ok bo niektóre wypowiedzi przerażające pozdrawiam :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ja w ubiegłym roku dzwoniłam, raczej nie można było rezerwować, nie wiem czy w ogóle mają jedynki. Na jakieś szczególnie wypasione warunki nie licz. Trochę opinii jet w necie ale też nie są specjalnie pozytywne. Zresztą na tym forum też są różne. Dużo pewnie zależy od oczekiwań. Ja po przeczytaniu wielu opinii na tym i innych forach zrezygnowałam. Ja wrócisz podziel się opinią :) .
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na pewno się podziele mam nadzieję że będzie dobrze a jeżeli nie to w ogóle się nie zakwateruje i opisze do rzecznika praw pacjenta z filmem bo zawsze robię tak jak cos jest nie tak :lol: no ale pierw muszę tam dojechać :o niektórzy sobie chwała ale przekonań się w sobotę wyjazd :roll: pozdrawiam
Nowicjusz1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2017 21:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Nowicjusz1 »

Znajoma była we wrześniu 2017. Była zadowolona. Jedynki są podobno na poddaszu.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nowicjusz1 dzięki mam nadzieję że będzie dobrze oby bo jadę w te strony 1 wszy raz dlatego pytam :( a jak będzie to zobaczymy :o pozdrawiam jade z NFZ
ODPOWIEDZ