Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja byłem na turnusie z Nfz, 28 dni poszpitalne. Ale co do warunków spania, jedzenia to raczej żadnej różnicy nie ma. W zabiegach pewnie jakieś są, bo zawsze ludzie mówią, że nie na wszystkie zabiegi Zus daje. Aha no i jeszcze chyba z Zus mają obowiązkowe jakieś pogadanki na których trzeba być.
ja w ubiegłym roku dzwoniłam, raczej nie można było rezerwować, nie wiem czy w ogóle mają jedynki. Na jakieś szczególnie wypasione warunki nie licz. Trochę opinii jet w necie ale też nie są specjalnie pozytywne. Zresztą na tym forum też są różne. Dużo pewnie zależy od oczekiwań. Ja po przeczytaniu wielu opinii na tym i innych forach zrezygnowałam. Ja wrócisz podziel się opinią .
Na pewno się podziele mam nadzieję że będzie dobrze a jeżeli nie to w ogóle się nie zakwateruje i opisze do rzecznika praw pacjenta z filmem bo zawsze robię tak jak cos jest nie tak no ale pierw muszę tam dojechać niektórzy sobie chwała ale przekonań się w sobotę wyjazd pozdrawiam