Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
NFZ Śląski - data wpływu do 4.04 .2011 dzisiaj sprawdzałem mój nr. 52 991. Tzn od kwietnia do dzisiaj (8 miesiecy)ubyło około 22 000 skierowań rozpoczynałam z liczby około 75 000.Licząc średnio 2750 na miesiąc to pozostało mi jeszcze 19 miesięcy oczekiwania, i to będzie razem 27 miesięcy (chyba się nie mylę).Pozdrawiam !!!!
Witam! Wniosek złożyłam w czerwcu 2010 . 22 grudnia miałam nr 1350 jakież było moje zdziwienie kiedy nazajutrz przeczytałam że już mam przydzielony wyjazd. Numerki spadały po troszku ostatnio więcej ale nie żeby ponad tysiąc na dzień. Trudno zgadnąć co w tych Funduszach się dzieje. Jakby niespodzianka była zbyt mała dostałam zamiast sanatorium uzdrowiskowego 21 dni to rehabilitację 28. W Polańczyku 28 dni po prostu mnie trochę przeraża no i nie wspomnę,że pobyt pochłonie mi lwią część urlopu już w styczniu. Nigdy nie miałam 28 dni jestem zaskoczona ach tak jest w podlaskim. Pozdrawiam wszystkich
Witam ! Moja kolejka zatrzymała sie na numerze 312 .W lutym byłam na takiej rehabilitacji 28 -dniowej ale dostałam ją w ramach zwolnienia lekarskiego .Pozdrawiam wszystkich czekających .
Witam.
Złożyłam wniosek na początku sierpnia 2011 roku i miałam nr 2688 na reumatologię .Okres oczekiwania ok.10 miesięcy i do dzisiaj zeszło ponad 2000 numerów coś za szybko ta kolejka się przesuwa muszę zaraz po Nowym Roku się przejechać do NFZ .Ciekawe co im tak się spieszy żeby mnie wysłać
Pozdrawiam.