Dziwnówek- Jantar 07. 05 2018 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Dziwnówek- Jantar 07. 05 2018 r

Post autor: Ewucha »

Elu no tak masz racje z tą jedynką tylko mnie zastanawia czemu to źadają zaswiadczenie jesli i tak musisz być wczesniej, ciekawe jak u mnie to bedzie wygladać niby mam 2 dla mnie jednej ale mam miec zaswiadczenie podczas meldunku no i mam ale moj turnus podzielony jedni 26.03 inni 27.03 :roll:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Dziwnówek tak ma . Tam jest max 100 osób na turnusie . W maju sporo komercji więc i większy problem. Zaświadczenie zaświadczeniem ale interesu trzeba dopilnować :lol: Dziękuję Ci za instruktarz . Świnoujście odpada , kiepskie połączenie . Od 4 kwietnia zaczynają sprzedaż , więc jeszcze pomyślę . Dobrej nocy .
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam no jestem Elu KSK fajna firma busik na czas czysty super jazda pozdrawiam i do dzieła
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ponawiam pytanie. Czy komuś w udziale przypadł turnus z ZUS w tym terminie :?: Może jedzie ktoś z Łodzi :?:
Gosia_6262
Na forum od: 12 mar 2018 23:20

Post autor: Gosia_6262 »

Witam ja również jadę w tym terminie z Poznania :kwiat:
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Elu dziś byłam w twoim Jantarze na basenie macie kawiarnie i pokręcić nogą masz gdzie co prawda Dziwnówek cały rozkopany jakieś prace drogowe ale i tak fajnie ,masz basen ,sauna solankowy basen, u mnie same pustkowie jeździmy do rewala no i we wtorek mamy być w Jantarze pokręcić nóźką zobaczymy jak bedzie pogoda ładna nad morzem pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Elu niestety Dziwnówek rozkopany nic niedało rady załatwić aby sie pospieszyli :evil: ale namiocik , parasolki i stoliczki wystawią na twój przyjazd :) pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nic , to :lol: Ja i tak od strony szosy nie chadzam. Dzięki za stoliczki :lol: Jadę pociągiem . Autobus okazał się przelotowy i zakup biletu u kierowcy . Nie ryzykuje . Przeleci i tyle go będę widziała :lol: Udanego dalszego ciągu . Pogodę macie cudną :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gosia_6262 pisze: 04 kwie 2018 21:51 Witam ja również jadę w tym terminie z Poznania :kwiat:
W takim razie do zobaczenia. Poznań ma dobre połączenie . Może się odnajdziemy . Jak się ulokuję napiszę gdzie jestem ;)
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Fionka pisze: 11 kwie 2018 21:54 Nic , to :lol: Ja i tak od strony szosy nie chadzam. Dzięki za stoliczki :lol: Jadę pociągiem . Autobus okazał się przelotowy i zakup biletu u kierowcy . Nie ryzykuje . Przeleci i tyle go będę widziała :lol: Udanego dalszego ciągu . Pogodę macie cudną :D
Elu sztorm wczoraj był a dziś trochę bursztynków chciałam znaleźć ale niestety wszystko morze zabrało moźe jutro :D choć mam nazbieranych garść moze nalewke sie uda zrobić :lol: pozdrawiam
ODPOWIEDZ