Sanatoriom Mieszko w Długopolu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kuracjuszka66
Na forum od: 14 mar 2018 12:06
Oddział NFZ: Śląski

Sanatoriom Mieszko w Długopolu

Post autor: kuracjuszka66 »

Witam .... Chciałam bym się podzielić opinią na temat tego ośrodka i z wielkim żalem stwierdzam że czas zatrzymał się w głębokim PRLu ponieważ Panie z kuchni dbają o to by ich rodzinny żyły w dostatku i wynoszą jedzenie albo rodzina odbiera reklamówki z jedzeniem .... chyba tak to musi
być , ale nam nie dano umrzeć ...ha ha ha Uważam że NFZ powinień się tym zająć i wymienić Kierownika ośrodka i p Dietetyczkę bo to jedna wielka mafia ...Okradają nas KURACJUSZY ..... Nie Polecam nie polecam :roll: :roll: :shock: :o
Awatar użytkownika
Slodziak_2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2018 00:27
Staż sanatoryjny: 8

Re: Sanatoriom Mieszko w Długopolu

Post autor: Slodziak_2 »

Witam

A ja zabawię się w adwokata diabła.

Co prawda - wszystko się zgadza. Z tego ośrodka żyją chyba wszyscy okoliczni ludzie.
Jednak pomimo to - nie zgadzam się z opinią, że nie warto tam pojechać. Mi osobiście ten ośrodek bardzo się podoba. Gościłem w nim z własnej woli 2-krotnie choć ogólnie byłem tam 3 razy (za pierwszym razem z przypadku).
Jeśli chodzi o jedzenie - to rzeczywiście pierwszy tydzień wszyscy chodzili zadowoleni - nie najgorsze jedzenie ale porcje takie sobie. Drugi tydzień - już czuć było, że troszkę więcej by się przydało a w trzecim tygodniu wszyscy chodzili i dojadali gdzie się dało.
Mi najbardziej odpowiadała okolica i pomimo mankamentów ośrodka - z chęcią pojechał bym tam jeszcze raz.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ