być , ale nam nie dano umrzeć ...ha ha ha Uważam że NFZ powinień się tym zająć i wymienić Kierownika ośrodka i p Dietetyczkę bo to jedna wielka mafia ...Okradają nas KURACJUSZY ..... Nie Polecam nie polecam
Sanatoriom Mieszko w Długopolu
-
kuracjuszka66
- Na forum od: 14 mar 2018 12:06
- Oddział NFZ: Śląski
Sanatoriom Mieszko w Długopolu
być , ale nam nie dano umrzeć ...ha ha ha Uważam że NFZ powinień się tym zająć i wymienić Kierownika ośrodka i p Dietetyczkę bo to jedna wielka mafia ...Okradają nas KURACJUSZY ..... Nie Polecam nie polecam
- Slodziak_2
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 kwie 2018 00:27
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Sanatoriom Mieszko w Długopolu
A ja zabawię się w adwokata diabła.
Co prawda - wszystko się zgadza. Z tego ośrodka żyją chyba wszyscy okoliczni ludzie.
Jednak pomimo to - nie zgadzam się z opinią, że nie warto tam pojechać. Mi osobiście ten ośrodek bardzo się podoba. Gościłem w nim z własnej woli 2-krotnie choć ogólnie byłem tam 3 razy (za pierwszym razem z przypadku).
Jeśli chodzi o jedzenie - to rzeczywiście pierwszy tydzień wszyscy chodzili zadowoleni - nie najgorsze jedzenie ale porcje takie sobie. Drugi tydzień - już czuć było, że troszkę więcej by się przydało a w trzecim tygodniu wszyscy chodzili i dojadali gdzie się dało.
Mi najbardziej odpowiadała okolica i pomimo mankamentów ośrodka - z chęcią pojechał bym tam jeszcze raz.
Pozdrawiam