Szukam rycerza

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Szukam rycerza

Post autor: medi »

Pruchno sie już suszy ale......w moim temacie nadal brak deklaracji kogoś chętnego by zostać mym rycerzem i.....gdzież bym śmiała wymagać takich rekwizytów jak bialy koń. ..niech bedzie i czarny ...nawet rower....byle rycerz był chetny ..... ;) :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam meduza46 :) :kwiat:
Piękna waćpanno z tej strony Twój sługa uniżony ;) Jam jest Aleksander Wielki Twój rycerz o pani i nie jestem na białym koniu tylko dysponuje czarnym wierzchowcem marki Syrena Bosto :) Czyź nie trzeba wiele,by dosiąść mojego rumaka? :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj zacny rycerzu .zaiste wspaniałego rumaka posiadasz mam tylko obawy czy da radę donieść Cię na Sowią Górę gdzie w dzikiej puszczy przebywam obecnie.
forumowicz

Droga waćpanno mój rumak pokona wszelakie trasy wszak to jest nazywany kiedyś "Królowa Szos" choć rodzaj żeński ale wszak to męski jest ;)
Sowia Góra nie jest mi obca lecz myślę,że nie będziesz waćpanno przebywać tam niedługo Sama gdyż mam zamiar dosiąść swego rumaka i pognać w Twe strony :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Z utęsknieniem będę wypatrywać oczy na drogę prowadzącą do mojej pustelni i palić lampę naftową w nocy byś nie błądzi po wertepach.
forumowicz

Więc wyczekuj mnie oraz wypatruj waćpanno i oświetlaj mi drogę bym nie zbłądził goniąc gdzie indziej myląc się zajeżdżając na inne wertepy
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jak tak bedziesz błądzić po wertepach to ja uschnę z tęsknoty lub rozplynę się w kałuży łez .Weź ze sobą lepiej cud najnowszej techniki GPSem zwany wtedy będę miała pewność że bez przeszkód dotrzesz do mnie najkrótszą z dróg
forumowicz

Lepiej aby tak nie było ponieważ pogrąże się w rozpaczy i złoże śluby wieczyste,moja waćpanno. Skonałbym jakbym miał zabłądzić i nie poznać mej Dulcynelli. Wezme ten cud techniki,abym dotarł cały,zdrów i szczęśliwy padając na kolana przed obliczem Twym droga waćpanno.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wobec tego jeszcze dziś zamówię u bławatnika materię kwiecistą i zacznę szyć suknię na Twe powitanie.Bym zdała Ci sie piękną i godną Twego uczucia ;)
forumowicz

Waćpanno Tyś wiedz,że jak dla mnie jesteś Tą jedyną spośród tysiąca,która porwałaś me serce jak rzeka rwąca ;)
ODPOWIEDZ