Niepełnosprawni-Protest w Sejmie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Niepełnosprawni-Protest w Sejmie

Post autor: darek »

Waldeklat45 pisze: 02 maja 2018 10:21 a mnie się Darku wydaje , że sie mylisz :roll: Slodziak_2 i jacky6 to ta sama osoba :?: :mrgreen:

Slodziak_2 pisze sensownie i na temat , a ... ;)
i czemu zamykać temat :?: sporo osób tutaj wyraziło i byc może wyrazi jeszcze swoje opinie :|
Waldemarze

Masz rację .
Utwierdziły mnie również inne informacje na priv
Zastanawiam się jednak po co tyle Agresji ze strony człowieka ,który ma tylko jeden PROBLEM ,że chce STEROWAĆ innymi.
Waldemarze jeżeli NIE ZNAM się nie zabieram Głosu a to cos caly czas Imputuje po co
aby wprowadzać wieczny zamet.
Ma swój swiat odnośnie wyjazdow na wielkiego brata na ukraine niech sobie PISZE .
Skoro NIE jest Niepełnosprawnym chyba ,że nie przyznal się niech nie zabiera Głosu gdzie wypowiadają się osoby ,których to Dotyczy
Po co odnośniki do Brukseli i Unii czy Ktokolwiek z Forum kaze mu odnosić się do......
NIE.

Powtórze KOLEJNY raz ten człowiek wyrządził kilku osobom trochę krzywdy -Obraził i idzie w zaparte Osobiście go Ignoruje ale po co innych Denerwuje swymi wpisami

Zreszta czy FORUM jest Najważniejsze .........
zostanie niebieska Gwiazda
Bo wielu dzięki temu czemuś ZREZYGNOWAŁO
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

No moi panowie Darku, Waldemarze pewnie macie racje . Tylko mam pytanie ....Po co dostarczać karmy . Głodne samo padnie . Omijać szerokim łukiem .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Darek , Fionka - wpisy pewnego pana faktycznie omijam ;) ale czy Słodziak - to też On :?: :mrgreen: nie wydaje mi się
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Napisałam że Pewnie. Ale nie to jest sednem sprawy .Doznałam szoku jak Pani Rzecznik zaproponowała w fantach niby realne zaoszczędzenie 500 zeta :shock: :shock: :shock: Dostaną pampersy , cewniki , itp. Na kego grzyba komuś cewnik jak sam załatwia potrzeby fizjologiczne. Może jeszcze kasza i mleko w proszku dla najbiedniejszych , oczywiście mowa o pomocy Unijnej . Gdzie jest Prezes :?:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Prezes? Na Żoliborzu...generał dyrektor lekarz WIM osobiście mu kule wozi....co tam niepełnosprawni...
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobrze że go w lektyce nie noszą , bo wszystko możliwe :evil: :evil: :evil:Marsze wiadomę , eliminacja najsłabszych....... ciarki przechodzą . Czyżby historia się miala powtórzyć :( :( -STRACH.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

..skoro OSOBISCIE pofatygował się Dyrektor Wojskowego Instytutu Medycznego.
Sprawa zostanie załatwiona w Sejmie w ciągu najbliższego tygodnia.
Prawdopodobnie w najbliższy piątek zbierze się zespól ds orzekania Niepełnosprawności zostanie orzeczony STOPIEN ZNACZNY i bedzie trzeba podnieść dodatek ze 153 do...uzaleznione od schorzenia na kolana 2500 ;)
Forma pomocy jest generalnie żenująca zapewne cała nadprodukcja zostanie przeznaczona dla Osób Niepełnosprawnych.
Oby nie Figurek z Chrystusem ze Swiebodzina z antenami
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mary jo »

A jak się czują ci wszyscy niepełnosprawni proszący o normalne,godne życie dla siebie wobec faktu,że komuś tam ze zwyrodniałym stawem kolanowym dyrektor szpitala przywozi do domu kule ortopedyczne ?!
Gdzie my żyjemy,co to jest ?!
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Niepełnosprawni - Protest w Europarlamencie...

Post autor: jacky6 »

mary jo pisze: 03 maja 2018 00:06 komuś tam ze zwyrodniałym stawem kolanowym dyrektor szpitala przywozi do domu kule ortopedyczne ?!
Gdzie my żyjemy,co to jest ?!

Spóźnił się o parę dobrych lat ...
bo "dr ewa" zaspała ?

:mrgreen: To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

powiaty gdzie już dziś tak jak w mym powiecie osoby niepełnosprawne mają swoje miejsce są busami odbierane z domu wiezione do powiatowego ośrodka gdzie mają wszelakie zajęcia , chodzą na spacery na basen a po południu rozwożone do domów . Czemu takich palcówek nie wprowadzić wszędzie ????? miast kolejne 500 + . Takie placówki mają sens wtedy te dzieciaki mają opiekę a i rodzice odsapną ale takich postulatów nikt nie żąda bo liczy się tylko KASA , KASA

chętny całkowicie Cię popieram : a dlaczego ? jestem dość blisko tego tematu (trochę prywaty )Mój syn jest wykładowcą , fizjoterapeutom i masażystą i na co dzień współpracuję wspólnie ze swoimi studentami w takim ośrodku- w ramach wolontariatu. Dałam mu ten temat do przeczytania i stwierdził ,że właśnie tak konstruktywne rozwiązania są niezbędne aby pomóc ludziom tak bardzo skrzywdzonych przez życie. Cóż znaczy te 500 + w tak wielkiej potrzebie, rozpłyną się , tak jak 500 + na dzieci. Najważniejsze jest to aby stworzyć odpowiednie warunki potrzebującym. Niezapomniany jest widok płaczącej matki ze szczęścia jak jej uśmiechnięte dziecko wypowie upragnione słowo mama lub na wskutek rehabilitacji przejdzie kilka kroków. Pozdrawiam
Zablokowany