Mąż w sanatorium
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Mąż w sanatorium
Pora na uruchomienie wątku pt. "Żona w sanatorium".
Już lecę ...
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Mąż w sanatorium
Tak czy inaczej - na jedno wychodzi
Oczywiście po raz kolejny tanie wakacje z NFZ, czyli turnus zapewnia najlepszy fundator letniego wypoczynku.
P.S. Mój wpis dotyczy i żony i męża w sanatorium, więc wklejam do obu bliźniaczych tematów
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
No tak ....chyba coś wiesz na ten temat .... staż sanatoryjny 16.Maarek36 pisze: 03 maja 2018 09:36
Oczywiście po raz kolejny tanie wakacje z NFZ, czyli turnus zapewnia najlepszy fundator letniego wypoczynku.
P.S. Mój wpis dotyczy i żony i męża w sanatorium, więc wklejam do obu bliźniaczych tematów
Tak ... wyjazd sanatoryjny musi łączyć potrzebna rehabilitację poprawę zdrowia z wypoczynkiem. Jedziemy w ramach urlopu. Drugiego nie będzie. Musi wystarczyć na kolejny rok pracy .
-
forumowicz
MUSI TAM JECHAĆ Z ZONĄ - skoro MUSI , niech nie jedzieMaarek36 pisze: 03 maja 2018 09:36 Mój znajomy niedawno dostał po raz pierwszy w życiu skierowanie do sanatorium, lecz musi tam jechać razem z żoną, gdyż jak twierdzi "samego ona go tam nie puści". Do tej pory wielokrotnie wyjeżdżał z żoną, gdyż jak twierdzi "zabierała go zawsze ze sobą aby nie jechać sama".
Tak czy inaczej - na jedno wychodziKolega wcale nie cieszy się, bo to on dostał skierowanie to i tak wyjedzie po raz kolejny z własną żoną.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy