andrzej1955 pisze: 15 maja 2018 00:24
Tak jestem założycielem tego tak przynajmniej dla mnie-ale jak widzę też kilku osób-drażliwego tematu-nie wiem co sugerujesz przez pożną porę-dalej nie rozumiem po co był ten wpis, może jestem mało inteligentny i z tego gorszego sortu-rozbitych rodzin jest bardzo wiele-z różnych powodów-proponuję założenie odrębnego tematu,nikt nikogo nie zmusza do pisania na temat tego protestu i wyrażania tu swoich opinii-ale jak już tu piszą to są przez forumowiczów oceniani,fakt jest faktem i Protest Dalej Trwa-jest to przykład Empatii decydentów w rozdzielnictwie wspólnie wypracowanych przez całe społeczeństwo środków do Godnego Życia,Nagłaśnianie jest bardzo wskazane bo wybrańcy Narodu nie wypełniają swoich podstawowych zobowiązań wobec Wyborców

:!:Dalej apeluję o nie upolitycznianie tematu
Andrzeju
Drogi Mój Kolego
Nie zgadazm się z Twoim wpisem dotyczącym
:Dalej apeluję o nie upolitycznianie tematu
Osoby niepełnosprawe powtórze to enty raz szkoda tylko że na Forum Mój krzyk jest słyszalny -To grupa osób ,która Musi walczyć tak Walczyć o swe PRAWA.
Sanatoria to mejsce gdzie teoretycznie każdy po zabiegu Próbuje dojść do formy .
Sanatoria to miejsce Rehabilitacji -stały się miejscem niejednokrotnie Rodzinnych WCZASÓW -Nawet dzis podczas zabiegu pewna Pani Stwierdziła ... a co Ja po 30 latach mam zrobić ze starym przyjechalismy się podleczyć ..ok
Nikt jej nie zabroni -ale inna Pani zadał Pytanie Pani jest w Sanatorium -Pierwsza odrekła Nie w poszpitalnym bo nie będzie czekać 2 lata
Czyli kolejna osoba Niepełnosprana czeka grzecznie .
Andrzeju
Wiele Osób powtarza ,że My Osoby posiadające orzeczoną Niepełnosprawność NIE JESTEŚMY Partnerem dla..Elyt
Najsmutniejsze w tym WSZYSTKIM jest to ,że obecnie rządzący nie wykazują żadnej Empatii Natomiast w stosunku do Tego Pana z Torunia to.....
Zastanawiam się gdyby -tylko czy Dotacje przekazane w róznych formach z róznych ministerstw w roku 2017 - czy nie starczyło by to na Potrzeby Niepełnosprawnych w Polsce.
Wystarczy Zamknąć jednego Odbiorcę
Wiem ,że potrzeby Koscioła sa Wielkie
Wiem ,ze przez 50 Lat Socjalizm -zagarnął Dużo
Ale -Wiem tez w ostatnich latach Zwracano nawet po kilka razy to co RAZ zabrano
a Nawet wsadzono na krótko pewnego doradce z Gliwic -Handlarza ziemią
Wiem ,że Bezdomni -ofiaruja luksuswe samochody ,od których nie płacone sa podatki
i Wiem ,że Inwalidów -DOBRA Zmiana ma w głebokim poważaniu
Zobaczycie za 2-3 dni gdy skończy się Załoba na Śląsku wyprowadzą Ich z Sejmu