Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłem w Busku, ale nie we Włókniarzu. Ale nie o to chodzi. Od razu tylko podpowiadam, że jak możesz to szybko po przyjeździe zapisuj się na organizowane wycieczki. Informacja jest zawsze na miejscu. Co zobaczyć w Busku, to powiem tak. Zobaczysz tylko Busko. Spokojna miescina, nie za duża. Ogólnie do zwiedzania konkretnego to nic nie ma. Byłem już w zasadzie zimą (śnieg był) i oprócz chodzenia po parku i miejscowości nic innego się nie robi. Wiem, że w okresie od wiosny do jesieni wycieczek w pobliskie miejscowości i konkretne miejsca jest dość sporo. Zimą oferta okrojona.
Terapia-parkietowa na miejscu we Włókniarzu,Belwederska,Słowacki,Wojskowy,Sanato,Viktoria,ciacho i dobrą kawę piłem w kawiarni Sanato-Pozdrawiam i Miłego Pobytu Życzę
Zdecydowanie się zgadzam! Dolce Vita! A we Włókniarzu w pokojach tych niekomercyjnych czajnik lodówka szklanki telewizor lampki nocne.. chyba wszystko co potrzebne to jest.. pokoje głównie różnią sie... czasem od ostatniego malowania i wymiany mebli.. miałam numer 358 dwuosobowy niedawno odnawiany i nowe jasne meble.. pani sprzątała co dwa dni.. ręczniki wymieniała raz na turnus może można by było częściej ale ja zawsze mam własne więc nie miałam potrzeby pytać... A w samym Busku koniecznie na deptaku potrzymać Leszka za mieszek...