Jak jest z przydzielaniem pokojów czy trzeba być wcześniej żeby ewentualnie szybciej dostać się do lekarza po "lepsze" zabiegi?
kujawiak od 27 lipca
-
Ananke 50+
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 lut 2018 18:09
Re: kujawiak od 27 lipca
Jak jest z przydzielaniem pokojów czy trzeba być wcześniej żeby ewentualnie szybciej dostać się do lekarza po "lepsze" zabiegi?
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
byłam w Kujawiaku 4 lata temu dzwoniłam wcześniej i to po kilka razy i potem się udało wstępnie zarezerwować miejsce... Możesz pytać czy można przyjechać wcześniej, jedną dobę, lub poproś o połączenie z paniami które zajmują się rezerwacją miejsc to jest taki pokój za recepcją...Natomiast jak chcesz być wcześniej u lekarza, a przed lekarzem trzeba być jeszcze u pielęgniarki.. No to pytaj o to dobe wcześniej..by przyjechać...Ewentualnie prosić zabiegi z samego rana żeby potem mieć wszystko zaliczone... Jeśli chodzi o obecność po 22:00 to ja miałam taki pokój w media spa , był telefon dzwoniono do mnie i sprawdzano... Ja bywałam zawsze po 22:00 w pokoju....od innych pan wiem że pielęgniarka chodziła, Głównie chyba na poszpitalnym... ale jak nie było się, to z tym też problemu żadnego nie było czy jakiś awantur... Ja tak uważam że trzeba być sanatorium bo mogą być potem czasem różne problemy czy wyrzucą czy spakują do domu..hihi.. trzeba być jednsk zawsze w porządku.... Kujawiak jak i Inowrocław wspominam bardzo bardzo miło , jest naprawdę bardzo ładnie szczególnie w parku..
Życzę dobrych po zabiegów i miłego pobytu i dobrych rehabilitację Serdecznie pozdrawiam...
.
-
Ananke 50+
- Aktywny Kuracjusz

Masz rozeznanie to podpowiedz o jaki pokój najlepiej się wcześniej wystarać
Jeszcze raz dzięki za info
Pozdrawiam
-
lis_wan17
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 02 paź 2017 22:19
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
obecnie jestem w Kujawiaku, na reh.ogolnoustrojowej , jestem bardzo zadowolona w
tylko narzekam na to że mam za malo czasu , basen o 6.30 ,zabiegów dziennie 6 szt.
pogoda piękna , wyżywienie dobre ,pokój ok., tańce codziennie
tylko się cieszyć
warto tu przyjechać. ( po 22.00 sprawdzają ( ale tylko głowę wsadza pięlęgniarka)`
pozdrawiam
-
lis_wan17
- Nowy Kuracjusz

-
Ananke 50+
- Aktywny Kuracjusz

Podobno Kujawiak bylyw remoncie...czy dalej to trwa?
Ciekawa jestem czy pogoda utrzyma sieydo czasu mojego wyjazdu.... Bo w deszczu dzieci się nudzą..
-
Ananke 50+
- Aktywny Kuracjusz

Jednak informacje z pierwszej ręki i na bieżąco są niezastąpione
-
lis_wan17
- Nowy Kuracjusz

zabiegi są rozplanowane na godz. do obiadu i po obiedzie (podobno wszystkim rządzi komputer i sam wyznacza wolne godz.)
ja mam basen już o 6.30. już sie przyzwyczaiłam
-
Tomczyk8390
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 01 lip 2018 10:26