Byłam w Julii jakieś 6 lat temu. W skład sanatorium wchodziły 3 bydynki (Julia, Solar i ???).
Pokoje były w zasadzie 2-osobowe. Ja akurat miałam studio 2+2 i to by chyba najfajniejszy pokój w budynku (akurat w naszej części był taras - jakieś 4x4 metry i lodówka). Na fotce, do której link otrzymałeś od Małgosi (autor Maarek36) ten taras jest tuż pod napisen "Centrum Wczasowo - Lecznicze". Zaletą było też to, że był to pokój na parterze (wysoki parter, więc do pokonania były chyba 4 schodki). Warunki lokalowe są dobre. Oczywiście to nie jest hotel 5-gwiazdkowy

ale nie ma na co narzekać: wszystko czego potrzeba jest na miejscu. Pielegniarki sa w budynku obok (i dobrze

). Niestety zabiegi też sa "chodzone" w dwóch budynkach w pobliżu (jakieś 50-100 metrów). Kłopot jest zimą z zabiegami "mokrymi"... ale teraz to chyba da się przeżyć taki krótki spacer bez kataru

Stołówka jest na miejscu (w piwnicy). W budynku mieszka ok. 40 osób, więc jest dość "kameralnie". Sam budynek jest świetnie położony, bo w centrum miasta i masz wszędzie blisko

Nie pamiętam jak było z internetem, bo ja akurat nie korzystałam z niego podczas pobytu

Wśród tylu atrakcji (wycieczki z PTTK, możliwość wejścia na Trzy Korony, na Sokolicę, wypady rowerowe itp.) żal mi było tracić czas na grzebanie w sieci

Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć - pytaj