Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może nie po turnusie, ale równie pięknym tygodniu urlopu we wspaniałych polskich górach. Uwielbiam pobyty w górskich krajobrazach.
A cały wspaniały tydzień z piękną pogodą, okraszony był w przedostatni dzień pobytu. Poznałem Wspaniałą i Sympatyczną Osobę i Jej Rodzinę z Naszego Forum.
Wspaniały wypoczynek wśród śpiewających ptaków i szumiących potoków.
Pozdrawiam.
Wspomnienia z mojego turnusu : po pierwszej potańcówce spadł sufit na korytarzu A potem pociągnął za sobą sufit w kawiarni więc kawiarnia była w większości czasu zamknięta A na trzecie piętro żadko kiedy dolatywała ciepła woda drzwi wejściowe zamykały się o 22.00 więc nieraz trzeba było biegiem....
Ale pomimo tego wszystkiego na tym turnusie gwiazdy świeciły najpiękniej A cisza była tak cicha jak nigdy dotąd .
Rehabilitacja powiodła się za co w szczególności dziękuję mojej ulubionej p. Monice
Hej Miriam.
Powinienem wiedzieć że nie Kto Inny a właśnie Ty Pojawisz się we Wspomnieniach. To Miłe.
A ten sufit spadł, bo zbyt intensywne tańce były, co?