Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gieniu... z rana dzwoniłam i nic. Jeszcze po 13 spróbuję
Wczoraj był jeden zwrot... Szczawno, ale naczytałam się niezbyt pochlebnych opinii o tym miejscu i nie wzięłam
Poczekam, może będzie coś ciekawszego, a jak nie......... wezmę to, co dadzą
Joni........... jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale nie odpuszczam. Zaraz zaczynam "posiedzenie" przy telefonie. Wczoraj by się dodzwonić wybierałam numer......... przez 35 minut ... nim się wstrzeliłam między zajętością, a tym, by ktoś odebrał
40 minut dzwonienia i...................... nic.
Ale jedno muszę przyznać, pani z NFZ była bardzo miła. Uraczyła mnie słowami............ "przykro mi, dziś nic ze zwrotów nie wpłynęło, proszę dzownić jutro, pozdrawiam"
Czyżby jakaś Forumowiczka i zna naszą determinację??
Zbyszku....... jadę z profilu reumatologia (dokładnie to kręgosłup szyjny i lędźwiowy) i na taki zwrot poluję
A Szczawno to nie wiem jaki profil był. Nie dopytywałam, bo ze względu na opinie o tym miejscu zrezygnowałam. Może i źle........ ale zobaczę czy czegoś lepszego nie wydzwonię.
Choć może się okazać, że .. jak to mawiają.... "obudzę się z ręką w nocniku"....... i pojadę w grudniu z przydziału......... choć strasznie grudzień mi nie pasuje
Bożenko to masz schorzenie na które do sanatorium jeżdżą prawie wszyscy kuracjusze naszych sanatoriów. Ja miałem również reumatologię i żeby jechać nad morze zmieniłem profil na dolne drogo oddechowe. Od zmiany profilu t.j. 1.07 lipca b.r. ubyło mi 5 tys. numerków. Mam obecnie 10300 i dzwonię o zwroty właśnie na ten profil schorzenia. Do miesiąca grudnia wezmę każdy zwrot nad morze.Nawet w grudniu mogę wyjechać nad morze. Wydaje mi się, że uda mi się uzyskać taki zwrot, gdyż w tym schorzeniu jest mniejsze parcie na wyjazdy. Przynajmniej tak jest z prewencji rentowej ZUS, gdyż byłem na takim turnusie w styczniu b.r. Życzę Ci szybkiego uzyskania upragnionego zwrotu i sobie oczywiście też. Ponieważ mamy inne schorzenia nie ma konkurencji między nami. Pozdrawiam. :
Zbyszku czy dzwonisz o zwroty, czy są jakieś??? Rozumiem że nie ma nad morze,a czy trafił Ci się zwrot w inny rejon kraju??? I najważniejsze - jak długo czeka się u nas na powrót do kolejki po weryfikacji??? Ja już miesiąc i tydzień temu wysłałam potwierdzoną weryfikację, a nadal w przeglądarce komunikat,że skierowanie wysłane do weryfikacji. Chciałabym dzwonić o zwroty we wrześniu, ale jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała takiej możliwości. Mam nadzieję,że będziesz miał więcej szczęścia. Pozdrawiam.
Małgosia 69 mój drugi wniosek, który skierowałem o zmianę schorzenia został również potraktowany jako weryfikacja poprzedniego i też czekałem ok. 6 tygodni na zmianę statusu w przeglądarce. W chwili obecnej nie ma żadnych zwrotów w naszym NFZ. Ale myślę, że na początku września zaczną się pojawiać. Podobnie jest w innych Oddziałach NFZ, ale już pojawiają się zwroty oczywiście nie nad morzem. Jak pojawi się jakiś zwrot to dam ci znać. Na zwroty w naszym NFZ poluje też Fionka. Musisz czytać też jej posty, to zobaczysz czy są jakieś zwroty. Mój numer w przeglądarce t 10300. Pozdrawiam