Wyjazd ze zwrotów
- Ewusia
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 lut 2011 08:25
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 13
Re: Wyjazd ze zwrotów
w świętokrzyskim NFZ jest zwrot do Dusznik Zdroju od jutra (tj. od 3 X)... Gdyby nie wesele w sobotę - już bym brała, a tak muszę poczekać do przyszłego tygodnia i znowu dzwonić... Może ktoś skorzysta. Aha, kardiologia.
-
MegiMar

- Na forum od: 15 gru 2017 03:41
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
[/
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 6 razy
MegiMar, o co chodziMegiMar pisze: 02 paź 2018 14:22 Dziękuję MegiMar. Ściskam Cię mocnoŻyczę wszystkiego dobrego. Odezwę się jak mi tam jest w tym Iwoniczu
[/Buziaczki i czekam na relację
![]()
Ja też Ciebie pozdrawiam i oczekuję na relację
Buźka
Witam,tak właśnie nie zaznaczyłam woj.łódzkie,czy jest też ktoś z łódzkiego co stara się o wyjazd ze zwrotów ? PozdrawiamGIENIA pisze: 02 paź 2018 09:48Właśnie zrobiła wpis ..... emerytka ..... On ma już skierowanie , a ma możliwość skorzystać ze zwrotu . Nie ma jednak podanego , tak jak Ty województwaZyta pisze: 01 paź 2018 10:14 A jeżeli już mam skierowanie,czy mogę sie starać o zmianę ze zwrotów ? To, które dostałam kompletnie mi nie odpowiada i nie ma tam dojazdu.![]()
Czyli gdzieś tam można![]()
Witam, ja już dzisiaj nie dzwoniłam,zależało mi pojechać ostatecznie do dziewiątego października ale ciągle słyszę nic na neurologie nie mamy,spróbuję jeszcze jutro może się coś uda.Pozdrawiamzbigniew165 pisze: 02 paź 2018 11:15 Dzisiaj wystarczyło 10 połączeń do NFZ i znowu byłem sprawdzany w systemie. Niestety na pulmonologię nie ma zwrotu, ale zapytałem o zwroty na reumatologię i okazało się, że są. Także, kto ma ten profil w naszym NFZ niech szybko dzwoni. Nie wiem, gdzie były te zwroty, bo już nie pytałem. Wychodzi na to, że jest już jakaś nadzieja na zwrot co zachęca do dalszego dzwonienia.![]()
Ja byłam w Iwoniczu w "Górniku " byłam baaardzo zadowolona wszystko w jednym miejscu super zabiegi,Iwonicz jest piękny to jest moje zdanieMegiMar pisze: 02 paź 2018 14:22 Dziękuję MegiMar. Ściskam Cię mocnoŻyczę wszystkiego dobrego. Odezwę się jak mi tam jest w tym Iwoniczu
[/Buziaczki i czekam na relację
![]()
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Witam,tak właśnie dzwoniłam w ubiegłym tygodniu odebrali przy 302 połączeniu (dobrze że w tel.mam opcje do skutku bez wybierania numeru) włączyłam głośno mówiący i czekałam bo gdyby mi przyszło za każdym razem się łączyć to chyba tel.za oknem by wylądowałzbigniew165 pisze: 02 paź 2018 18:18 Emerytka witam. Dzwoń do skutku, bo wtedy wybierasz miejsce kuracji. Dzisiaj u nas były zwroty ale na moje schorzenie/pulmonologia/ niestety nie było po sprawdzeniu w systemie. Ja dzwonię do skutku, aż dostanę sanatorium na wybrzeżu. Na pewno był zwrot na reumatologię. Pani na wstępie zapytała mnie o to czy chcę pojedynczy zwrot. Po potwierdzeniu zaczęła sprawdzać w systemie. Pozdrawiam
Zaproponowali mi w Polańczyku od 19 ale to bardzo daleko nie wiem jak z połączeniem no a najbardziej chodzi mi o wszystkich św.w poniedziałek jak dzwoniła 34 x, to jak zwykle nic niema na moje schorzenie neurologia. Będę jednak jutro próbować. Pozdrawiam
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Teraz już zaczęły pojawiać się zwroty, to powinno być łatwiej coś wydzwonić.
I fakt...... trzeba cierpliwości. Ja czasem to po kilkadziesiąt łączeń, by dodzwonić się...... ale jak to mawiają :
"do wytrwałych (odważnych też) świat należy"
-
bonia50+

- Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
pozdrawiam i duż........o cierpliwości życzę