BozenaMat pisze: 04 paź 2018 18:08 Wiesz Ulanie? Jak widzę ten Twój "ekspresowy" spadek numerków, to nie wiem czy śmiać się czy płakać
Ale może już niedługo upragniony wyjazdSuper miejsca życzę
[/quote
Dokładnie Bożenko, dziś zadzwoniłam do NFZ ale usłyszałam RODO! " więc nawet nie dowiedziałam się czy skierowanie zostało wysłane, a kontakt tylko pisemny
Poszpitalne
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Poszpitalne
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Ciekawe co się stanie jak poda się nazwisko....... ale wielki krzyk.... jak zawsze wpadamy w paranoję
Ulanie........ trzymam kciuki, byś zdążyła wyjechać nim ja wrócę. Powodzenia
-
bea8
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 mar 2014 21:05
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
-
forumowicz
dziś na jednym z portali społecznościowych na grupie skupiającej osoby zainteresowane tematyka sanatorium pewnien pan wstawił post z zapytaniem czy on sie kwalifikuje na sanatorium poszpitalne po przebytej operacji kręgosłupa i jak ma to załatwić... Niby wszystko normalne nie? ludzie mu sie produkowali z odpowiedziami co i jak ma robić.
Aż ów pan dopisał że operacja na kręgosłup była i owszem ale....w 1993 roku!!! I w związku z tą właśnie operacją on to poszpitalne chce TERAZ....Po 25 latach od zabiegu hi hi hi... Kopara mi opadła normalnie...
Mało tego ow jegomość w komentarzach sie upiera że jemu powiedzieli że można więc on chce
Normalnie szok jak można być tak pozbawionym choć maluśkiej odrobinki zdrowego rozsądku...
Tak wiec w myśl tego jegomościa
-
krzysztof100
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
- Staż sanatoryjny: 5
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Krzysztof wiesz ile razy już to ludziom tłumaczyłam? Nie do wielu dociera...krzysztof100 pisze: 05 paź 2018 17:23 W NFZ niema leczenia poszpitalnego, jest uzdrowiskowe leczenie szpitalne lub uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne i nie każdy pobyt w szpitalu gwarantuje uzdrowiskowe leczenie szpitalne jak również nie trzeba być w szpitalu a można otrzymać leczenie uzdrowiskowe szpitalne, decyduje jednostka chorobowa i aktualny stan zdrowia. Pod pojęciem leczenia poszpitalnego można uznać to ze niektóre szpitale maja podpisane umowy bezpośrednio z sanatoriami i one kierują na leczenie dając od razu skierowanie z terminem wyjazdu, odbywa się to w ramach dalszego leczenia szpitalnego, przeważnie są to szpitale prywatne.