Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Post autor: eluunia »

Z tą naszą moralnością to jest jak z historią którą piszmy sami bo inaczej inni napiszą ją za nas :shock:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Ania52, bardzo mi się podkba Twoja wypowiedź. Zgadzam się z Tobą 🙂
Pozdrawiam 😃
forumowicz

Post autor: forumowicz »

darekw swoim poście opisuje fakty z miejscami parkingowymi.
Przypmniała mi się podobnego typu sytuacja podejścia do swoich obowiązków funkcjonariuszy Straży Miejskiej w jednym z kurortów sanatoryjnych na południu Polski.
Pokonując co dzień odcinek drogi z sanatorium do pijalni wód, Panowie Straży Miejskiej łupili właścicieli pojazdów najczęściej z obcą tablicą rejestracyjną, bo swoi wiedzieli o tym miejscu, że tu się nie parkuje, lepiąc mandaty bez skrupułów.
Tymczasem, kilkadziesiąt metrów dalej obok pijalni wód, jest chodnik dla pieszych, przy nim ławeczka, i co?
Wokół ławeczki na chodniku stoją zaparkowane autka, myślę pracowników pijalni wód i prowadzących zabiegi. I oczywiście co jakiś czas patrole Straży Miejskiej nie reagujących absolutnie na ten widok. :)
forumowicz

Napisałem kilka zdań, ale niestety nie zdążyłem ich umieścić w zamkniętym już temacie. Szkoda,ale trudno.
Przykre to, że My Polacy jesteśmy tak agresywni i potrafimy w proponowanym temacie stworzyć sobie taki żenujący i niski poziom dyskusji, że konieczna jest interwencja, a w efekcie zamknięcie Tematu.
Po co nam to? Przykre.
Czy wystarczy nam być incognito, aby pokazać tyle agresji? :(
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam-któryś raz z kolei ktoś pisze że jesteśmy tu incognito-nic bardziej mylnego-w regulaminie stoi jak wół że portal NS-nie bierze odpowiedzialności za wpisy uczestników-to i dobrze bo niby dlaczego miałby odpowiadać za różne głupoty które tu niektórzy wypisują-z drugiej jednak strony w razie jakiegokolwiek przekroczenia prawa-to Administrator ma wgląd z jakiego serwera zostały wysłane-a to już prosta droga do ustalenia autora-chyba że ktoś jest zdolnym...hakerem ;) Pozdrawiam-zupełnie nie...Anonimowo :)
forumowicz

Witam Andrzeju nie mam zwyczaju pisać na tym forum po 6:40 :?
Masz 100 %racji albo i więcej .Moralność jest taka, jechać na wypoczynek będąc żonatym by poznać kobietę(rozbijać małżeństwa w imię swojego szczęścia :shock: ) ,pisać tutaj że się chce poznać jest jak najbardziej prawidłowa . :shock: Potem atakować tych co Bogu ducha winni bronili prawa do wolności innych ludzi prowadząc spokojne rozmowy i spowodować zamknięcie tematu.MKoralność jaka ? no jaka? :evil: OBŁUDA I HIPOKRYZJA :!:
forumowicz

no właśnie np.taki wpis to wg Was jest ok,nie ma jadu agresywnosci
No i ......jasno widać tolerację polską.
Widać duże braki w postrzeganiu świata.
Mało wiedzy, zaściankowość, dużo jadu, pieniactwa i napastliwości.

Przykre😰
a np jak ktoś wkleił słowa modlitwy to jest be
taka jest różnica! nie mam zamiaru z nikim dyskutować,tym bardziej na argumenty,a dlaczego to napiszę później
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Mam nadzieję,że kolejny temat nie zostanie zamknięty. Nie dajmy się wciągnąć w dyskusję wnoszącą tylko obelgi.
Zdar-ek duża część z nas nie jest tutaj incognito ,znamy się z realnego życia. Widocznie nie wszystkim zależy na zachowaniu twarzy :roll:
forumowicz

no właśnie kto kogo wciąga,prowokuje oto jest pytanie? po prostu,dla mnie to szok,że znaczna część piszących,uwierzyła w to ,że wątki o pedofilskie,czy marszu nierówności,zostały założone w celach merytorycznej dyskusji!
forumowicz

Felice pełna zgoda popieram Ciebie :) .Tylko czy ma być też tak ,że spokojne rozmowy zakłóca ktoś awanturniczo i administrator zamyka temat ? Coś jest nie tak według mnie :shock: Każdy nowy temat będzie kontrowersyjnym jak już czytam powyżej :roll: SZOK kto powoduje te kontrowersje ? :evil: na pewno nie Ci co spokojnie pisali .
Kuracjusz54
Zablokowany