Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
-
forumowicz
Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
PopieramFelice pisze: 15 paź 2018 09:27 Wystarczy,że nie będziemy dostrzegać pieniaczy i wdawać się w dyskusję z nimi.
-
forumowicz
ponieważ mam inne zdanie,postanowiłem zakończyć pobyt na tym forum,wszystkim bez wyjątku,dziękuje za kilka lat wspólnego pisania,tych co poczuli się obrażonymi przeze mnie:przepraszam!wszystkiego najlepszego!
co do merytorycznych dyskusji na argumenty,to myślę ,że nie jest to dobry pomysł, nie chcecie przecież rozmawiać na temat:
-fenomenu o.Rydzyka/którego TV czy Radio,oglądają czy słuchają miliony ludzi w Polsce i za granicą
-500+ dzięki któremu masa rodzin stanęła na nogi
-takich tematów jest wiele,tyle tylko ze o tym można popisać ,porozmawiać z ludźmi,którzy nie uznali ze jestem agresywny itd itd,powodzenia!
co do merytorycznych dyskusji na argumenty,to myślę ,że nie jest to dobry pomysł, nie chcecie przecież rozmawiać na temat:
-fenomenu o.Rydzyka/którego TV czy Radio,oglądają czy słuchają miliony ludzi w Polsce i za granicą
-500+ dzięki któremu masa rodzin stanęła na nogi
-takich tematów jest wiele,tyle tylko ze o tym można popisać ,porozmawiać z ludźmi,którzy nie uznali ze jestem agresywny itd itd,powodzenia!
-
forumowicz
Hej, Witam Serdecznie. A szczególnie Ciebie Andrzeju.
Wiem, że nieprawidłowo użyłem Terminu Incognito, ale byłem pod wrażeniem całej dyskusji.
Tak wiem że nikt na Forum nie jest anonimowy.
Mój wpis dotyczył f
Wiem, że nieprawidłowo użyłem Terminu Incognito, ale byłem pod wrażeniem całej dyskusji.
Tak wiem że nikt na Forum nie jest anonimowy.
Mój wpis dotyczył f