Spotkanie singli i nie singli Wrocław

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Spotkanie singli i nie singli Wrocław

Post autor: agunia3 »

Ruda dzięki za nową ksywkę :D :kwiat: Gdybym zakładała nowe konto to mam już nicka - na następne spotkanie ''niespodzianka'' jak znalazł ;) :lol:
Z tym okiem cyklonu to chodziło o to co było pod dworcem, gdy mnie odprowadzałyście? Mam nadzieję, że nic złego Was nie spotkało? Nieciekawie tam przecież to wyglądało...
Takie jeszcze moje małe przemyślenie: następnym razem też przyjeżdżam na dwa dni bo te kilka godzin to zdecydowanie za mało - ale dobre i to bo humor mam poprawiony i jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie :D
P.S. Zasnęłam po 22.00 :shock: i spałam ciągiem 11 godzin :shock:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Aguniu :kwiat: pod dworcem, to dopiero była zbiórka. Zadyma zaczęła się na zejściu z ul Kazimierza Wielkiego w Świdnicką :evil: Przeżycie niesamowite :shock:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

O matko... ale nikt Was nie zaczepiał? Dotarłyście bezpiecznie?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

na następne spotkanie ''niespodzianka'' jak znalazł
Aguniu kochamy niespodzianki :lol: :lol: :lol:
My z Princi wracałyśmy z przygodami. Uatrakcyjnił nam podróż pewien wyznawca znanej "zwycięskiej" partii.Dosiadł się do przedziału nie mając w nim wykupionego miejsca. Po kilkunastu minutach podróży konduktor sprawdził bilety i poszedł dalej. W tym momencie zaczęły się pod naszym adresem inwektywy typu...specjalne miejsca,legitymacje wyzwiska od sługusów Tuska,dostało się TVN oczywiście...okrzyki ojciec Rydzyk i Kaczyński to jedyni niosacy prawdę i dobro ludziom :roll:
Nie będę przytaczała całej gamy używanych wyzwisk.Grzecznie poprosiłyśmy żeby przestał ,do pana który nie odzywał się też zaczęły się teksty,ze skoro nic nie mówi to znaczy taki sam nie Polak i nie wie co to bóg,honor i ojczyzna. Już powoli mieliśmy tego dosyć,Princusia szukała sposobu na otwarcie okna ;) i wtedy bo przedziału konduktorka przyprowadziła panów mówiących w obcym języku,jeden po czesku,drugi ukraińsku....Sodomia i Gomoria się zaczęła.
Pan w grzeczny sposób został wyproszony przez obsługę z przedziału.Okazało się że w innym miejscu też zaczął działalność krasomówczą. Mało brakowało pociąg zostałby zatrzymany w trybie pilnym. Kierownika powstrzymało jedynie to,że utrudniłby podróż całej gamie pasażerów.
Chyba przygoda gorsza niż sam środek wczorajszego marszu patriotów.
Tak czy inaczej nawet ta przygoda nie przyćmiła radości wszystkich dni spotkania.Buziaki dla wszystkich.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

agunia3 pisze: 12 lis 2018 19:44 O matko... ale nikt Was nie zaczepiał? Dotarłyście bezpiecznie?
Oczywiście ...zdążyłyśmy jeszcze uczcić święto na parkiecie i pod eskortą szczęśliwie wrócić do apartamentu ;) :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A tak na marginesie dodam że miłość do pewnej partii w tym przypadku kosztowałaby pana baaardzo dużo. Kierownik pociągu mówił o kwocie w tysiącach,zatrzymaniu przez policję skończonym sprawą sądową.
Może jednak czasem lepiej nie wyrażać aż tak entuzjastycznego zachwytu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ło matko...ale miałyście przygody... Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło, każdy cało i zdrowo dotarł do domu. (no może niektórzy mieli małe problemy ze stópkami po tańcach ;) )
Ja i w busie i w pociągu miałam spokój i machnęłam całą książkę - biografię mojego kochanego Slasha :)

P.S. Felice nie każda niespodzianka jest niespodzianką ;) niektórzy potrafią czytać między wierszami :D ale ogólnie niespodzianki są fajne :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

W końcu dotarłam do domku. Obolała ale szczęśliwa, zadowolona z taka małą nutką niedosytu. Szkoda, że to co dobre tak szybko się kończy. Wszystkim ... tym których znałam i tych których poznałam bardzo serdecznie dziękuję :serce: i proszę - nie każcie mi znów tak długo czekać na następne spotkanie :D 8-)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

O rany trzeci raz zaczynam pisac i gdzies mi z tego telefonu ucieka. I ja wszystkim bardzo dziekuje za cudownie spedzony wspolnie czas. Tak mi sie spodobalo ze jeszcze tu tkwie choc bez Was to juz nie to samo. Jutro raniutko jako ostatnia opuszczę to miejsce z nadzieją na szybkie następne spotkanie. Oczywiście na każdy dany wcześniej sygnał czekam z kluchami 😚😚🤗🤗
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zosiu nie miną Ciebie te kartacze,oj nie miną :D