Świeradów Zdrój
Świeradów Zdrój
W poprzednim swoim poście trochę sobie zażartowałem. Wyjeżdżam do Sanatorium "Słoneczko" w Świeradowie Zdroju. Mam termin od 13.02-5.03.2012.Będę jechał od strony Myszkowa wcześnie rano. Jeżeli ktoś ma ochotę mi towarzyszyć i partycypować w kosztach zapraszam. Wyjazd z Myszkowa ok.4 rano.
-
Niusia
- Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2011 12:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Świeradów Zdrój
Witam
To już nas będzie dwoje w tym miejscu, szkoda że w różnych sanatoriach,
Twoje bardzo sympatycznie się zowie
Mam nadzieje że będzie super
Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu Anka
p.s. Twój poprzedni post był fajny
To już nas będzie dwoje w tym miejscu, szkoda że w różnych sanatoriach,
Twoje bardzo sympatycznie się zowie
Mam nadzieje że będzie super
Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu Anka
p.s. Twój poprzedni post był fajny
Hm... Też jadę do Świeradowa w terminie od 13.02. do 5.03.2012 ale do sanatorium Wacław. Pozdrawiam.
Witam!
I ja będę w Świeradowiew terminie 13.02.2012-05.03.2012 tylko, że w innym sanatorium bo w Domu Zdrojowym Świeradów Czerniawa. Pozdrawiam i do zobaczenia
Gosia
I ja będę w Świeradowiew terminie 13.02.2012-05.03.2012 tylko, że w innym sanatorium bo w Domu Zdrojowym Świeradów Czerniawa. Pozdrawiam i do zobaczenia
Gosia
-
mariusz212212
- Na forum od: 02 lut 2012 16:53
Witam..
szkoda ze 13stego bo ja 20stego lutego jadę tam..
do lukas..
pozdrawiam a ja Żarek jestem..
Do "mariusz212212" Jesteś z Żarek czy jesteś Żarek bo coś mi ta nazwa przypomina. Wydaje mi się że tam właśnie mieszkam,w słynnych na Jurze -Żarkach potocznie zwanych "Żydowskimi"
Kto tutaj jeszcze nie był to zapraszam będzie miał przywilej napić się "świętej wody" z Leśniowa i zrobić zakupy na targowisku o co najmniej wiekowej tradycji. Spróbować "Tatarczucha" i zamieszkać w "Maciejówce", zjeść strusie jajko i popić kozim mlekiem. Mnó