Świeradów Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tedred
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2011 15:39

Świeradów Zdrój

Post autor: tedred »

W poprzednim swoim poście trochę sobie zażartowałem. Wyjeżdżam do Sanatorium "Słoneczko" w Świeradowie Zdroju. Mam termin od 13.02-5.03.2012.Będę jechał od strony Myszkowa wcześnie rano. Jeżeli ktoś ma ochotę mi towarzyszyć i partycypować w kosztach zapraszam. Wyjazd z Myszkowa ok.4 rano.
Niusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2011 12:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Świeradów Zdrój

Post autor: Niusia »

Witam
To już nas będzie dwoje w tym miejscu, szkoda że w różnych sanatoriach,
Twoje bardzo sympatycznie się zowie
Mam nadzieje że będzie super
Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu Anka
p.s. Twój poprzedni post był fajny :)
ELŻBIETKA
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2012 21:22

Post autor: ELŻBIETKA »

Hm... Też jadę do Świeradowa w terminie od 13.02. do 5.03.2012 ale do sanatorium Wacław. Pozdrawiam.
tulipanek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2012 17:43

Post autor: tulipanek »

Witam!
I ja będę w Świeradowiew terminie 13.02.2012-05.03.2012 tylko, że w innym sanatorium bo w Domu Zdrojowym Świeradów Czerniawa. Pozdrawiam i do zobaczenia
Gosia
mariusz212212
Na forum od: 02 lut 2012 16:53

Post autor: mariusz212212 »

Witam..:) szkoda ze 13stego bo ja 20stego lutego jadę tam..:) do lukas..:) pozdrawiam a ja Żarek jestem..:)
tedred
Kuracjusz
Kuracjusz

Do "mariusz212212" Jesteś z Żarek czy jesteś Żarek bo coś mi ta nazwa przypomina. Wydaje mi się że tam właśnie mieszkam,w słynnych na Jurze -Żarkach potocznie zwanych "Żydowskimi" :P Kto tutaj jeszcze nie był to zapraszam będzie miał przywilej napić się "świętej wody" z Leśniowa i zrobić zakupy na targowisku o co najmniej wiekowej tradycji. Spróbować "Tatarczucha" i zamieszkać w "Maciejówce", zjeść strusie jajko i popić kozim mlekiem. Mnóstwo atrakcji i wspaniały wypoczynek o każdej porze roku. 8-)
tedred
Kuracjusz
Kuracjusz

"tulipanek" "ELŻBIETKA" "Niusia" i wszyscy inni którzy tutaj piszecie może byśmy się spotkali 17.02. o godz 17 w Domu Zdrojowym przy źródle wody pitnej? Co Wy na te propozycję?
tulipanek
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2012 17:43

Post autor: tulipanek »

Jestem za spotkaniem! Nie wiem jak przyszli kuracjusze ale ja mam serce w gardle gdy pomyślę o czekającej mnie podrózy z Krakowa do Świeradowa....i tej niewiadomej jak tam już na miejscu będzie... :oops:
Pozdrawiam Wszystkich i obiecuję że przyjdę na spotkanie. Małgosia z Krakowa (wysoka w okularach) :?:
Niusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2011 12:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Niusia »

Fajnie! Jeszcze nie wyjechaliśmy, a już się organizujemy mnie się bardzo podoba
Jestem za
Apropos podróży wiecie już jak tam bliżej Świeradowa dojechać, bo znalazłam transport do Szklarskiej i podpowiedzcie jak dalej
jakieś busy czy taksówka?
Pozdrawiam z góry dziękuje za ewentualne podpowiedzi i do zobaczenia Ania
mariusz212212
Na forum od: 02 lut 2012 16:53

Post autor: mariusz212212 »

tedred :) tak z tych Żarek Żydowskich..:P Wiadomo tu są same atrakcje..:) :D tylko brakuje w Żarkach Sanatorium..:) Pozdrawiam
ODPOWIEDZ