Nałęczów ZNP od 24.11.2018 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dorotaz
Na forum od: 09 lis 2018 22:49
Oddział NFZ: Mazowiecki

Nałęczów ZNP od 24.11.2018 r.

Post autor: Dorotaz »

Nałęczów ZNP od 24.11.2018 r. czy ktoś będzie w tym terminie?
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Nałęczów ZNP od 24.11.2018 r.

Post autor: Martinka »

Dorotaz pisze: 16 lis 2018 20:07 Nałęczów ZNP od 24.11.2018 r. czy ktoś będzie w tym terminie?
Witam. :kwiat:
Dorotko ja jadę do Nałęczowa ZNP od 19 lutego 2019 r., czyli zaraz po twoim turnusie prawie.
Czy mogłabyś powiedzieć, jak tam jest :?: :)
Z góry dziękuję za odpowiedź. :) :kwiat:
Dorotaz
Na forum od: 09 lis 2018 22:49
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Dorotaz »

Martinko, jest normalnie, standard średni. Jeżeli masz ochotę mieszkać sama można " zdobyć" jedynkę.
Tylko jak najwcześniej należy dzwonić. Czajnik na korytarzu , lodówki w jednym miejscu na piętrze. Wypożyczenie czajnika 2zł na dobę, wypożyczenie telewizora 5 zł na dobę. Jest jedna sala telewizyjna i biblioteka, na każdym piętrze w pomieszczeniu kuchennym jest mały telewizor. Rehabilitanci OK, można ćwiczyć więcej niż w karcie. Basen jest ok. 1 km. od sanatorium. Wybrałam Atrium i mimo pory roku byłam bardzo zadowolona. Należy się ciepło ubierać , można odpłatnie przedłużać pobyt w basenie ( jest jacuzzi i sauna). Jedzenie jest takie sobie, kupowałam masło i inne( dają ramę, której nie lubię) zupy dobre.
Pod koniec turnusu już miałam ochotę na zmianę i w związku z tym polecam restaurację w Willi Filiks przy ul. Armatnia Góra - smacznie i elegancko. Przy tej samej ulicy jest drewniana kaplica, ksiądz rewelacyjny. Życzę udanego pobytu :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:) Jutro się odezwę.
Dziękuję za odpowoedź. :)
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Martinka pisze: 19 gru 2018 22:42 :) Jutro się odezwę.
Dziękuję za odpowoedź. :)
Dobranoc :kwiat:
Dzień Dobry. :kwiat:
Nałęczów troszkę znam, będę tam po raz czwarty, w sanatorium. :)
Chciałam się tylko dowiedzieć o warunkach bytowych tej placówki. :) :?: - tam nie byłam .
Wiem, że to sanatorium jest na górce i w sumie daleko do centrum, bo z drugiej strony od przystanku autobusowego :?:
Jeżeli chodzi o Atrium - basen to znam i korzystam zawsze , kiedy jestem w Nałęczowie - specjalny przyjazd z rodziną. :)
Będąc w sanatorium Fortunat , miałam tam zabiegi codzienne ( łącznie z sobotą) przez 4 tygodnie - wymoczyłam się :lol: :lol:

Dziękuję za info. Wiem, że muszę wziąć własny czajnik. Zamówiłam sobie pokój jednoosobowy, za doplatą oczywiście. :roll: :twisted:
Pozdrawiam. :kwiat:
ODPOWIEDZ