Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Moja relacja po kuracji w Horyńcu.
Zmieniać miejsca nie zmieniałam, jedyne wątpliwości dotyczyły pory roku...ktorej nie cierpię, siłą też mnie nikt nie ciągnął. Wróciłam zadowolona i stwierdziłam: mimo, ze Horyniec to malutka miejscowość, ale ma swój urok. Ponieważ pogoda była wymarzona jak na ten termin to nie bylo czasu na nudę. Pomijając wycieczki organizowane przez biuro, dużo zwiedziłam miejsc, urokliwe Roztocze. W samym Horyńcu też jest gdzie pospacerować: nowy park zdrojowy z klimatyczna kawiarnią Sanacja, stary śliczny park z tyłu sanatorium Bajka, urzekające ścieżki nad zalewem....z drugiej strony ścieżki leśne. Jest tam kilka sklepików dla zainteresowanych, pizzeria, jakaś knajpa, w której nie byłam bo mi się wygląd nie podobał...2 kawiarnie w tym jedna czynna tylko na wieczorne tańce, mówię o cafe Sawa. To tak turystyczno rekreacyjnie, a zdrowotnie: CRR zabiegi bardzo dobre, pokoje 2 osobowe, male ale fajne, sanatorium na bardzo wysokim poziomie, jedzenie bardzo smaczne i porcje ok nikt nie narzekał spośród znajomych. Połączenia też tam nie najgorsze, jak narzekają na forach