Relacja ze szpitala uzdrowiskowego od ŚRODKA :) - co byście chcieli zobaczyć? :)

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Re: Relacja ze szpitala uzdrowiskowego od ŚRODKA :) - co byście chcieli zobaczyć? :)

Post autor: sztani »

Mamy portal NS i tu powinnyśmy pisać i pytać a nie promować FB pozdrawiam
forumowicz

Re: Relacja ze szpitala uzdrowiskowego od ŚRODKA :) - co byście chcieli zobaczyć? :)

Post autor: forumowicz »

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam,
Jedziesz do sanatorium pierwszy raz , nie masz wiedzy jak jest w takim obiekcie, Twoim celem jest prowadzenie bloga (działalność dochodowa), pytasz co inni chcą wiedzieć ?
Krzysztofie , właśnie powinieneś opierać się na swoim doświadczeniu co Ty chcesz wiedzieć , pod tym kątem patrzeć , uczyć się , no i pisać.
Jeśli oczekujesz od forumowiczów porad to później trzeba podzielić się z nimi opinią i spostrzeżeniami ale tu na forum , a nie na blogu czy FB.

Beatricze , na forum każdy (najczęściej) otrzymuje pomoc
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2018 23:35

Post autor: beatricze »

Ale o co chodzi?! Znów cenzura słowa? Właśnie na FC teg nie ma bo nie jestem anonimowa ja tu. Ile tu osób jest aktywnych bo ja widzę, że kilka i tak w kółko. Każdy nowy źle przyjęty!!!
forumowicz

Odpowiem tylko raz , nie należy nadinterpretować moich wypowiedzi ,
Beatricze uważam , że Twój post jest krzywdzący jeśli masz takie zdanie nie będę usiłowała nawet przekonywać , że jest inaczej.
Dotknęło mnie stwierdzenie, jakoby "Na forum Facebooka dowiesz się więcej jak poprosisz"

Na naszym forum też należy poprosić , a informacje sypią się albo wskazywane są miejsca gdzie szukać odpowiedzi .

Przykro mi Beatrycze, że jesteś tak negatywnie nastawiona do forumowiczów :?
Awatar użytkownika
krzysiek162333
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2018 10:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: krzysiek162333 »

bibi pisze: 30 gru 2018 10:33 Odpowiem tylko raz , nie należy nadinterpretować moich wypowiedzi ,
Beatricze uważam , że Twój post jest krzywdzący jeśli masz takie zdanie nie będę usiłowała nawet przekonywać , że jest inaczej.
Dotknęło mnie stwierdzenie, jakoby "Na forum Facebooka dowiesz się więcej jak poprosisz"

Na naszym forum też należy poprosić , a informacje sypią się albo wskazywane są miejsca gdzie szukać odpowiedzi .

Przykro mi Beatrycze, że jesteś tak negatywnie nastawiona do forumowiczów :?
Nie no spokojnie, ja nie mam nic za złe beatricze, mamy wolność słowa, być może po prostu uważa że jak jest na forum od zaledwie 4-ech
miesięcy, i napisała ok. 160-siąt postów, to już jest doświadczoną forumowiczką, może odsyłać w inne miejsca, pouczać itp. ;)
Ale nic trudno.
Tak tylko dla wiadomości nie prowadzę bloga w celach dochodowych i nie miałem na celu go tu wypromować w żadnym wypadku.
Zresztą administrator usuwa nagminnie linki do mojego bloga, więc nie będę się reklamować. :)

W każdym bądź razie dużo osób odpowiedziało mi pozytywnie i konkretnie za co bardzo dziękuje.
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bibi
Nie miałam nic złego na myśli. Wiem, że tu jest dużo dobrych rad ale atak na innych bo ma inne zdanie na ten sam temat?! Ja się nie obrażę i Ty też tego nie rób. Miłego
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

KRZYSZTOF
Może zdecyduj się czy wolność słowa to to samo co za chwilę zmiana o 180 stopni i kom., że niby mam za mało postów że coś doradzić i skomentować. To jak?!
Awatar użytkownika
krzysiek162333
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2018 10:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: krzysiek162333 »

beatricze pisze: 30 gru 2018 10:57 KRZYSZTOF
Może zdecyduj się czy wolność słowa to to samo co za chwilę zmiana o 180 stopni i kom., że niby mam za mało postów że coś doradzić i skomentować. To jak?!
Ale to co napisałem, to w żadnym wypadku jedno, drugiego nie wyklucza. :) No może trochę ironii do tego dodałem.
Myślę że nie ma powodów do spin.
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie ironi
Nie spinam się, wręcz przeciwnie do zobaczenia może gdzieś na szlaku!!!
forumowicz

beatricze pisze: 30 gru 2018 10:09 Ile tu osób jest aktywnych bo ja widzę, że kilka i tak w kółko. Każdy nowy źle przyjęty!!!
w punkt. Pewnie dlatego wiele osób z forum teraz jest na FB.
ODPOWIEDZ