Relacja ze szpitala uzdrowiskowego od ŚRODKA :) - co byście chcieli zobaczyć? :)

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Re: Relacja ze szpitala uzdrowiskowego od ŚRODKA :) - co byście chcieli zobaczyć? :)

Post autor: darek »

krzysiek162333 pisze: 29 gru 2018 14:47 Witam serdecznie, nazywam się Krzysiek i od niedawna mam konto założone na tym portalu.

Jako że prowadzę bloga konsumenckiego, pod tym adresem:

[link]

a mam nadzieję że niedługo doczekam się wyjazdu do szpitala uzdrowiskowego, ponieważ jestem już 113-sty na liście:

Obrazek

chciałbym zrobić długą i obszerną relacje z takiego szpitala uzdrowiskowego/sanatorium na moim blogu.
Przede wszystkim chciałbym się skupić na wyżywieniu jakie jest oferowane na NFZ.
Czy jest takie samo jak w szpitalu itp/itd. ?

Ale może macie jakieś konkretne propozycje, pomysły na czym się skupić?
Może jakieś krótkie filmy z konkretnych zdarzeń.

Pytam ponieważ pierwszy raz jadę na taki wyjazd i sam nie będę wiedział na czym się na początku skupić. :)
Pozdrawiam. ;)

Do Krzysztofa

..Rozpocząłeś Bardzo dobrze -ale na Prywatnym Portalu bez wiedzy Administratora podajesz link.
Każdy portal ,każde forum ma Swój wewnętrzny REGULAMIN.
Gdybym Ja na Twoim blogu wklejał jakieś może konkurencyjne linki ,wpisy równiez bys je kasował.

Proponuję może rozpocząć JESZCZE Raz
Napisać do Aministratora Prywatnego e-maila z propozycją ..współpracy

On udostępnia Ci Cząstkę serwera ,która kosztuje Ty Mu. Oferujesz ..

Pobieżnie przeczytałem Twe wpisy i widzę że interesuje cię ..WYŻYWIENIE

SUPER
a czy sprawdziłeś jakie są stawki na wyżywienie na kuracjusza w Sanatorium czy Szpitalu ?

Szybko Ci Odpowiem od 2015 roku JEST ta SAMA Stawka.
Stawka jaką narzuca NFZ mimo Większy wpływów do NFZ z Naszych odprowadzanych składek( płaca minimalna od 2015 wzrosła o ileś % to i stawka od dochodów na NFZ poszła w górę ) jest na całodzienne wyżywienie w placówkach słuzby zdrowia na poziomie 8,5 Sanatoria z NFZ całe 9,5 a więźniowie tylko 22,5 .
Pomijam stawkę żywieniową w Klinikach rządowych -Tam jest catering sejmowy

Jedziesz PIERWSZY raz i chcesz zrobić BLOGA ??
Czy jadąc do Krynicy Zdrój ? Ciechocinka czy Kołobrzegu zamierzasz odwiedzać codziennie wyszystkie sanatoria i pytać się jak smakowało czy przemieszczać się wokół stołówek i zabierać Menu czy kopiować za to możesz byc pogoniony jako Obcy w pobliżu stołówki dodatkowo są informacje o zakazie kopiowania Menu.

Piszesz o filmowaniu -a co ze zgodami na udostępnienie WIZERUNKU czy myślisz że każdy Obiekt wyda Ci zgodę na ..
Zawsze musisz Napisać Papier do Administratora o ZGODĘ na kręcenie a wież Mi uzyskanie takiej Zgody to jak 5 w Lotto.
Jeżeli zrobisz to bez Zgody możesz być oskarżony o Komercyjne wykozystywaniu wizerunku z jakąś sankcją .

Dlatego jeżeli chcesz robić cokolwiek KOMERCYJNEGO na Portalu Napisz do Administratora czy właściciela Portalu

Pozdrawiam
Darek W
forumowicz

Re: Relacja ze szpitala uzdrowiskowego od ŚRODKA :) - co byście chcieli zobaczyć? :)

Post autor: forumowicz »

Darek W. BRAWO!!!!
i WSZYSTKO NA TEMAT. Nic dodać nic ująć.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Krzysztof napisz do administratora,przedstaw swoją sytuację i to co robisz.
Życzę Ci powodzenia w tym co robisz i walce o siebie.
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2018 23:35

Post autor: beatricze »

Witam szpilka
Miło bo reszta to albo ignoruje albo komentuje. A to chodzi o obiektywne spojrzenie. Każdy wybierze co mu odpowiada. Miłego
Awatar użytkownika
krzysiek162333
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2018 10:45
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: krzysiek162333 »

Tak to już 92-ie miejsce :)

Obrazek

Mam nadzięję że jeszcze tydzień, dwa i przyślą mi wezwanie :)

W głowie chodziło mi żeby dzwonić i jeszcze starać się o zwroty, ale myślę że w moim przypadku to już nie ma sensu.
Jak to w waszym przypadku było tak orientacyjnie, przy takim miejscu? Ile jeszcze czekaliście?
ODPOWIEDZ