okMiriam pisze: 12 sty 2019 21:17 Tak dla równowagi proponuję o wpisywanie w tym temacie pozytywnych i miłych komentarzy na temat współforumowiczów![]()
Napewno dażycie sympatią wielu więc.....niech ten temat temu służy![]()
Jako pierwsza chcę wyróżnić ........napewno się zdziwicie ....![]()
No wiadomo Maryann. Jest pozytywną,szczerą ,kulturalną i baaardzo mądrą kobietą ,jest moim powiernikiem i bardzo sobie cenię jej zdanie i cieszę się że ją spotkałam na swojej drodze. A przede wszystkim wie kiedy mną wstrząsnąć![]()
![]()
A poza tym każdy na tym forum jest inny i każdy wnosi coś innego i to jest fajne. Więc przyjrzyjcie się sobie nawzajem i.....piszcie![]()
Fajna zabawa tylko pytanko ile Osób Znam z realu a ile z portalu.
Swego czasu chyba Max zorganizował Ranking na Królowej-Króla Portalu skończyło się jak zawsze.
Podobnie było z Plusikami-Choć to rozwiązanie było dobre za Celne uwagi można było nagradzać tylko że niestety nie było limitu.
Gdyby tamto rozwiązanie było Nadal ,ale z możliwością TYLKO JEDNEGO Plusa-Wyróżnienia dziennie .
Osobiście Miriam dziękuję za wyróżnienie
-Ale nie jestem Godzien
-Jest tyle osób Pozytywnych ,osób Znających się Ja chyba powinienem znaleść się w kategori Największy INTRYGANT lub szubrawca tego portalu .
Wszak nie można wyróżnić Kogoś z kim nie miało się przyjemności znaleść może i traumatycznych sytuacjach.
Ja Osobiście w Tym Rankingu widziałbym może tylko Jedną Osobę ,która miała wpływ Duży wpływ na Mnie jak i na Portal
-Niestety tej osoby nie ma wśród Nas .
Nie chcę nikogo wyróżniać bo Mógłbym kogoś pominąć i obrazić
Oczywiście fajna Zabawa