Miłe słowa o ludziach z naszego forum

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Miłe słowa o ludziach z naszego forum

Post autor: Miriam »

Macie ochotę komuś sprawić przyjemność to piszcie....
Nie macie na to ochoty to nie i już. :mrgreen:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Miriam pisze: 12 sty 2019 21:17 Tak dla równowagi proponuję o wpisywanie w tym temacie pozytywnych i miłych komentarzy na temat współforumowiczów :mrgreen:
Napewno dażycie sympatią wielu więc.....niech ten temat temu służy :D
Jako pierwsza chcę wyróżnić ........napewno się zdziwicie .... :lol:
No wiadomo Maryann. Jest pozytywną,szczerą ,kulturalną i baaardzo mądrą kobietą ,jest moim powiernikiem i bardzo sobie cenię jej zdanie i cieszę się że ją spotkałam na swojej drodze. A przede wszystkim wie kiedy mną wstrząsnąć :lol: :serce:
A poza tym każdy na tym forum jest inny i każdy wnosi coś innego i to jest fajne. Więc przyjrzyjcie się sobie nawzajem i.....piszcie :mrgreen:
Widzisz Miriam jak to jest z tą lojalnością Ileż to wyświetleń tematu a ile wspomnień o Przyjaciołach? czy też miłych nam osobach .
Często to tylko taka paplanina nic nie znacząca :?
Ja wierzę tylko w przyjaźnie te od wielu lat z kręgu dobrych na własnymo podwòrku .
Reszta to hipokryzja.

Kuracjusz54
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Doskonałe napisane, więc...
... jako Hipokryt - potwierdzam te słowa Kuracjusza ;)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

No właśnie Kuracjusz,po co ta paplanina ;) Nie słowa,a czyny się liczą ;)
Jeżeli kogoś darzymy sympatią i szanujemy,to on o tym wie,bo czuje.... i żadna gloryfikacja jest mu niepotrzebna ;)
No,chyba,że ktoś to lubi ,to już inna broszka ;)
forumowicz

Miriam pisze: 12 sty 2019 21:17 Tak dla równowagi proponuję o wpisywanie w tym temacie pozytywnych i miłych komentarzy na temat współforumowiczów :mrgreen:
Napewno dażycie sympatią wielu więc.....niech ten temat temu służy :D
Jako pierwsza chcę wyróżnić ........napewno się zdziwicie .... :lol:
No wiadomo Maryann. Jest pozytywną,szczerą ,kulturalną i baaardzo mądrą kobietą ,jest moim powiernikiem i bardzo sobie cenię jej zdanie i cieszę się że ją spotkałam na swojej drodze. A przede wszystkim wie kiedy mną wstrząsnąć :lol: :serce:
A poza tym każdy na tym forum jest inny i każdy wnosi coś innego i to jest fajne. Więc przyjrzyjcie się sobie nawzajem i.....piszcie :mrgreen:
Miriam , pozwoliłam przytoczyć Twój założycielski post w temacie , ja czytam ze zrozumieniem , uważam , że jest to jednak jakaś forma rankingu .
Temat jest sympatyczny i jeśli tylko ktoś ma chęć niech pisze :)

Jestem pewna, że spotkałaś się niejednokrotnie , że w różnych tematach ktoś pisał : ''dzięki za pomoc Basi, Marysi , Jankowi .....(konkretnej osobie ...) , "

Kuracjuszu , o jakich Przyjaciołach mówisz ? , tutaj są znajomi , część osób pewnie jest w przyjaźni , nie pewnie lecz na 100% ale Oni nie afiszują się niepotrzebnie swoją relacją .
Nie rozumiem także co ma lojalność do tego tematu
Większość z nas darzy siebie zwykłą sympatią , niestety są i tacy których najnormalniej w świecie nie lubimy .

Mimo wszystko z dużą sympatią pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

a ja wszystkich na swój sposób lubię . na szczególne wyróżnienie zasługuje jednak jedna osoba :kwiat: , której nicku nie wymienię . pomimo uszczypliwości jakich czasami tutaj doznaje , zawsze Jej wpisy są ciepłe i pogodne , a gdy jest potrzeba stara się pomóc jak może , a nawet gdy nie może , szuka informacji u znajomych aby pomóc pytającym .
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Broń Cię Boże Waldek :kwiat: .. nie wymieniaj :lol: :lol: Bo wyjdzie że ma parcie na szkło... Miriam chciała dobrze, a wyszło jak zwykle w większości tematów :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Miriam pisze: 13 sty 2019 20:48 Osobom które nie zrozumiały zamierzenia tematu polecam przeczytać jeszcze raz pierwszy post :mrgreen: miało być miło i dla równowagi i tyle :P
Nie na pokaz. I proszę nie doszukujcie się drugiego dna bo go nie ma .
Oj Miriam, Miriam. :kwiat: .. Osoby doskonale zrozumiały ... :lol: :lol: ale jak sama widzisz... Choćbyś była szlachetnym i krystalicznie uczciwym człowiekiem zawsze znajdzie się ktoś, kto przypisze ci złe intencje i skrytykuje... a i mnie przy okazji zahaczy... :lol: :lol: Niech się cieszą ludziska.... :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 14 sty 2019 18:14 przez Maryann, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Miriam »

No widzę moi mili że wolicie hejt i wyszukiwanie problemu tam gdzie go nie ma. Trudno .......Ale i tak was lubię A najbardziej moją kochaną Maryann :mrgreen:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak Cię pacnę zaraz.... :lol: :lol: :lol: