Nie macie na to ochoty to nie i już.
Miłe słowa o ludziach z naszego forum
- Miriam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2018 15:32
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Miłe słowa o ludziach z naszego forum
Nie macie na to ochoty to nie i już.
-
forumowicz
Widzisz Miriam jak to jest z tą lojalnością Ileż to wyświetleń tematu a ile wspomnień o Przyjaciołach? czy też miłych nam osobach .Miriam pisze: 12 sty 2019 21:17 Tak dla równowagi proponuję o wpisywanie w tym temacie pozytywnych i miłych komentarzy na temat współforumowiczów![]()
Napewno dażycie sympatią wielu więc.....niech ten temat temu służy![]()
Jako pierwsza chcę wyróżnić ........napewno się zdziwicie ....![]()
No wiadomo Maryann. Jest pozytywną,szczerą ,kulturalną i baaardzo mądrą kobietą ,jest moim powiernikiem i bardzo sobie cenię jej zdanie i cieszę się że ją spotkałam na swojej drodze. A przede wszystkim wie kiedy mną wstrząsnąć![]()
![]()
A poza tym każdy na tym forum jest inny i każdy wnosi coś innego i to jest fajne. Więc przyjrzyjcie się sobie nawzajem i.....piszcie![]()
Często to tylko taka paplanina nic nie znacząca
Ja wierzę tylko w przyjaźnie te od wielu lat z kręgu dobrych na własnymo podwòrku .
Reszta to hipokryzja.
Kuracjusz54
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
... jako Hipokryt - potwierdzam te słowa Kuracjusza
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Jeżeli kogoś darzymy sympatią i szanujemy,to on o tym wie,bo czuje.... i żadna gloryfikacja jest mu niepotrzebna
No,chyba,że ktoś to lubi ,to już inna broszka
-
forumowicz
Miriam , pozwoliłam przytoczyć Twój założycielski post w temacie , ja czytam ze zrozumieniem , uważam , że jest to jednak jakaś forma rankingu .Miriam pisze: 12 sty 2019 21:17 Tak dla równowagi proponuję o wpisywanie w tym temacie pozytywnych i miłych komentarzy na temat współforumowiczów![]()
Napewno dażycie sympatią wielu więc.....niech ten temat temu służy![]()
Jako pierwsza chcę wyróżnić ........napewno się zdziwicie ....![]()
No wiadomo Maryann. Jest pozytywną,szczerą ,kulturalną i baaardzo mądrą kobietą ,jest moim powiernikiem i bardzo sobie cenię jej zdanie i cieszę się że ją spotkałam na swojej drodze. A przede wszystkim wie kiedy mną wstrząsnąć![]()
![]()
A poza tym każdy na tym forum jest inny i każdy wnosi coś innego i to jest fajne. Więc przyjrzyjcie się sobie nawzajem i.....piszcie![]()
Temat jest sympatyczny i jeśli tylko ktoś ma chęć niech pisze
Jestem pewna, że spotkałaś się niejednokrotnie , że w różnych tematach ktoś pisał : ''dzięki za pomoc Basi, Marysi , Jankowi .....(konkretnej osobie ...) , "
Mimo wszystko z dużą sympatią pozdrawiam
-
forumowicz
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Oj Miriam, Miriam.Miriam pisze: 13 sty 2019 20:48 Osobom które nie zrozumiały zamierzenia tematu polecam przeczytać jeszcze raz pierwszy postmiało być miło i dla równowagi i tyle
![]()
Nie na pokaz. I proszę nie doszukujcie się drugiego dna bo go nie ma .
- Miriam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2018 15:32
- Oddział NFZ: Śląski