Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

Wcięło nam teraz tego kolegę.Najpier Andy.Teraz Ysy...Paweł również z doskoku . :( Waldek do już w ogóle znikający punkt. :? Dziewczyny tylko przelatują :kwiat: My Alutko tylko pilnujemy tego ogniska forumowego.Jak kapłanki jakieś. :D :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Westalki - ogniska domowego, ale bardziej jesteście pieca plackowego :lol: :lol: :lol: ,........... pieczecie więcej niż w ciastkarni, ale jak to stare przysłowie mówi ? dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie ;) :D
:serce:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: pawel1974 »

Duchu, nie tylko człowiek w wirtualnym świecie żyje. Jest i życie na live :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

ANDY12345 pisze: 08 lut 2019 13:09 Westalki - ogniska domowego, ale bardziej jesteście pieca plackowego :lol: :lol: :lol: ,........... pieczecie więcej niż w ciastkarni, ale jak to stare przysłowie mówi ? dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie ;) :D

Andy nie tylko ciasto :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No przecież cały czas o tym mówię porównując Was do Bogiń ;) , ...... robicie cuda cuda cuda jeszcze jakie cuda :D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ciasto upieczone. :D Pycha... :D. Mi tylko trochę za słodkie a i tak nieco cukru ograniczyłam.Ale jestem ewenementem w tym temacie.Z lukrem Alutki..Najważniejsze że proste i szybkie.Takie lubię. :D Piątka za przepis Ysy... :serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 08 lut 2019 13:20 No przecież cały czas o tym mówię porównując Was do Bogiń ;) , ...... robicie cuda cuda cuda jeszcze jakie cuda :D
Ależ dzięki Andy....Boginie z nosem w mące jak po kresce jakiejś :lol: ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj Kobiety Kobiety, dawno temu puder z mąki bo lico musi być śnieżnobiałe, później opalone bo wygląda zdrowo a ja musiałem Ciebie Duszyczko przekonywać przez kilka stron że piegi dodają Ci urody i naturalnego wyglądu i nie potrzeba tony kosmetyków........... a to gdzie ta kreska to najmniej ważne byle by nie wciągnięta i była widoczna ;) :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Duszyczko w necie pokazano np jak można oddzielić szybko żółtko od białka. Odciąć górną część butelki PET po mineralnej, odwrócić i wykorzystać jak lejek, żółtko zostawało a białko ściekało do naczynia pod nim.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:oops: Widoczna w żadnym wypadku :o .Jak coś to regularnie rozprowadzona. :D Tak.z tym pudrem z mąki pamiętam z mojej pracy dyplowej.Tytuł "Historia ubioru kobiecego"Wszystkie rysunki musiały być odtworzone idealnie do epoki.Jesli lico miało nie taką karnację lub za dużo odsłonięte to taka praca szła do kosza lub przerobienia.Profesor była starą panną w wieku bardzo sędziwym i konserwatywna co do golizny.Kostiumy kąpielowe musiałam zakończyć w okresie międzywojennym. :lol:a barok musiał mieć mniejsze dekolty i zero szczegółów anatomicznych.I bądź tu mądry człowieku..... :D
ODPOWIEDZ