Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wcięło nam teraz tego kolegę.Najpier Andy.Teraz Ysy...Paweł również z doskoku . Waldek do już w ogóle znikający punkt. Dziewczyny tylko przelatują My Alutko tylko pilnujemy tego ogniska forumowego.Jak kapłanki jakieś.
Westalki - ogniska domowego, ale bardziej jesteście pieca plackowego ,........... pieczecie więcej niż w ciastkarni, ale jak to stare przysłowie mówi ? dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie
ANDY12345 pisze: 08 lut 2019 13:09
Westalki - ogniska domowego, ale bardziej jesteście pieca plackowego ,........... pieczecie więcej niż w ciastkarni, ale jak to stare przysłowie mówi ? dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie
Ciasto upieczone. Pycha... . Mi tylko trochę za słodkie a i tak nieco cukru ograniczyłam.Ale jestem ewenementem w tym temacie.Z lukrem Alutki..Najważniejsze że proste i szybkie.Takie lubię. Piątka za przepis Ysy...
Oj Kobiety Kobiety, dawno temu puder z mąki bo lico musi być śnieżnobiałe, później opalone bo wygląda zdrowo a ja musiałem Ciebie Duszyczko przekonywać przez kilka stron że piegi dodają Ci urody i naturalnego wyglądu i nie potrzeba tony kosmetyków........... a to gdzie ta kreska to najmniej ważne byle by nie wciągnięta i była widoczna
Duszyczko w necie pokazano np jak można oddzielić szybko żółtko od białka. Odciąć górną część butelki PET po mineralnej, odwrócić i wykorzystać jak lejek, żółtko zostawało a białko ściekało do naczynia pod nim.
Widoczna w żadnym wypadku .Jak coś to regularnie rozprowadzona. Tak.z tym pudrem z mąki pamiętam z mojej pracy dyplowej.Tytuł "Historia ubioru kobiecego"Wszystkie rysunki musiały być odtworzone idealnie do epoki.Jesli lico miało nie taką karnację lub za dużo odsłonięte to taka praca szła do kosza lub przerobienia.Profesor była starą panną w wieku bardzo sędziwym i konserwatywna co do golizny.Kostiumy kąpielowe musiałam zakończyć w okresie międzywojennym. :lol:a barok musiał mieć mniejsze dekolty i zero szczegółów anatomicznych.I bądź tu mądry człowieku.....