Sanatorium miłości
-
forumowicz
Re: Sanatorium miłości
Kuracjusz54
-
forumowicz
Hipokrycie , to jest Twój pomysłHipokryt pisze: 11 lut 2019 07:54 No i już mamy genialny pomysł na nowy program do realizacji dla wspaniałej prowadzącej![]()
Połączyć oba programy i nakręcić "Rolnik szuka żony w sanatorium"Ośrodek KRUS jakiś się znajdzie
![]()
Wczoraj było nudno bo mi się zasnęło przy oglądaniu kolejnej premiery![]()
Chyba nie ma takiego obowiązku publicznego deklarowania oglądania programu ,Hipokryt pisze: 10 lut 2019 21:14 Informuję, że mało kto się przyznaje do oglądania tego programu![]()
W niepojęty dla mnie sposób, każdy jednak zna losy bohaterów![]()
Kolejna porcja emocji już za chwilę![]()
gdyby taki był wówczas Kuracjusz w poście inauguracyjnym temat napisałby :
wypowiadać się mogą tylko i wyłącznie osoby , które zadeklarują oglądanie "Sanatorium miłości"
-
forumowicz
Nie obraź się ale ściemą jest ten program. Jestem nad i nie, nie oglądam. Życzę Ci dotrwania do ostatniego odcinka i samych pozytywnych emocji.kuracjusz54 pisze: 11 lut 2019 09:02Wszyscy stąd oglądają tylko przecież trzeba być nad i pisać nie oglądam .Przecież to ściema .Hipokryt pisze: 10 lut 2019 21:14 Informuję, że mało kto się przyznaje do oglądania tego programu![]()
![]()
![]()
Kuracjusz54
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 29 razy
Już dużo wcześniej pisałam:
Jak dla mnie oglądanie tego programu to strata czasu i co ważniejsze...... szkoda moich oczówBozenaMat pisze: 21 sty 2019 10:08 Z pewnością wielu mi nie uwierzy i nawet nie zamierzam Was przekonywać, ale ja nie oglądałam i nigdy nie oglądam tego typu programów. Nigdy nie miałam parcia, by podglądać życie innych.
Ale Markowi kibicuję...... wierny widz (chyba najwierniejszy Forumowy) owej produkcji
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Z tego co Waldek pisał kilka postów wstecz .... " Ela i Marek po programie zamieszkali razemkuracjuszka 2011 pisze: 10 lut 2019 10:38 A wczoraj w internecie pokazał się na "pudelku" artykuł ze zdjęciami jak Małgosia i Marek wychodzą razem ze spotkania w telewizji. To jakiś udział w sobotnim programie TV. Pokazują to tak jakby ten układ się utrwalił. Mnie na tych zdjęciach zadziwiło najbardziej,ze razem wsiadają do auta TOYOTA AURIS, ale za kierowcę "robi" Małgosia. Fajnie mu się udało !
https://www.pudelek.pl/artykul/142137/m ... /foto_1#s1
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Bożenko ja też ogladamBozenaMat pisze: 11 lut 2019 10:39
Ale Markowi kibicuję...... wierny widz (chyba najwierniejszy Forumowy) owej produkcji![]()
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 29 razy
Ale jak ktoś lubi coś takiego... czemu nie. Wszystko jest dla ludzi. Ja zawsze takie programy odpuszczam.
I przyznam się że nawet ciekawość byłej kuracjuszki mnie nie popchnęła, by to obejrzeć.
Chociaż nie........ zwiastun na YT widziałam
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
To chyba się nazywa hipokryzja? Moja tu specjalnośćkuracjusz54 pisze: 11 lut 2019 09:02Wszyscy stąd oglądają tylko przecież trzeba być nad i pisać nie oglądam .Przecież to ściema .Hipokryt pisze: 10 lut 2019 21:14 Informuję, że mało kto się przyznaje do oglądania tego programu![]()
![]()
![]()
Kuracjusz54
Jako Hipokryt pozdrawiam miłośników tego programu
-
kuracjuszka 2011
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 sie 2011 13:23
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski