Paczka z Olecka
Re: Paczka z Olecka
-
Gość
U mnie +4 ale zimno, wieje nasz Kaszub i dżdżysto.
Alutko
A wracając do wczorajszego tematu to ja osobiście kocham cały nasz piękny kraj.
-
Gość
Warto je Ysy odwiedzić.W minionym roku poznałam ludzi z Wrocławia .Na Podlasie przyjechali przez przypadek można powiedzieć. Tak" dla jaj".Wracali oczarowani.W życiu nie sądzili że tak to u nas wygląda. Przez 2 tygodnie zwiedzali i nie zdążyli poznać wszystkich fajnych miejsc.Chcą na to przeznaczyć jeszcze kilka urlopów.Kochają ciszę i kameralność. Tego u nas jest pod dostatkiem.Podlasie i Warmia u Mazury to jeszcze nie odkryte tereny przez większość Polaków. To nie tylko jeziora....To kultura wielonarodosciowa i wszystko co z nią związane .otulone w płaszcz tajemniczości i przyrody.
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
I tu się mylisz, Mazury garbate, mówi Ci to coś? Pewnie nie i właśnie o to chodzi, że wzgórz pełno, zwłaszcza koło Ełku.ysy1 pisze: 13 lut 2019 09:55 Witajcie Kochani.![]()
![]()
![]()
U mnie +4 ale zimno, wieje nasz Kaszub i dżdżysto.Słowem mówiąc jest nieciekawie.
![]()
AlutkoTy moje, dziękuję za pyszną kawusię i słodkości do niej.
![]()
A wracając do wczorajszego tematu to ja osobiście kocham cały nasz piękny kraj.![]()
![]()
Nie mówię o polityce bo tu słów brak ale o tym że w pięknym żyjemy regionie świata. Jasne że "każdy żyd chwali swoje" to normalne
ale mamy i góry i jeziora, dużo lasów i morze i wyżyny i czego tylko dusza zapragnie.
![]()
Ja osobiście lubię spędzać urlop w każdym regionie naszego pięknego kraju i zawsze mi się podoba.
![]()
A przekomarzając się z Pawłem to nie masz racji, Mazury są piękne ale tam nie ma wzgórz O
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O widzisz...nie pomyślałamysy1 pisze: 13 lut 2019 10:06 DusiuMarsz Śledzie to jest impreza ruchoma. Na ogół odbywa się Lipiec- Sierpień ale i we wrześniu może się zdarzyć. Informacje znajdziesz w internecie o czasie organizacji marszu.
![]()
![]()
-
Gość