Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Paczka z Olecka

Post autor: pawel1974 »

Zabobony :D :D :D to nie ten wiek. :lol: :lol: :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Hej....dopiero wstałam. :oops: Kawę przespałam. :oops:
U mnie pada śnieg. :( Jest 0 st.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alutko...również uwielbiam Rewę.Marzy mi się marsz śledzia.Nie tyle uczestniczyć co poobserwować.Kiedyś to zrobię. Ysy...wiesz kiedy to odbywa się?
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie Kochani. :kwiat: :serce: :kwiat:
U mnie +4 ale zimno, wieje nasz Kaszub i dżdżysto. :twisted: Słowem mówiąc jest nieciekawie. :(
Alutko :serce: Ty moje, dziękuję za pyszną kawusię i słodkości do niej. :serce:
A wracając do wczorajszego tematu to ja osobiście kocham cały nasz piękny kraj. :serce: :serce: :serce: Nie mówię o polityce bo tu słów brak ale o tym że w pięknym żyjemy regionie świata. Jasne że "każdy żyd chwali swoje" to normalne :lol: ale mamy i góry i jeziora, dużo lasów i morze i wyżyny i czego tylko dusza zapragnie. :D :lol: Ja osobiście lubię spędzać urlop w każdym regionie naszego pięknego kraju i zawsze mi się podoba. :D :serce: A przekomarzając się z Pawłem to nie masz racji, Mazury są piękne ale tam nie ma wzgórz O :!: :!: :!: :lol: :serce:
Gość

Dusiu :serce: Marsz Śledzie to jest impreza ruchoma. Na ogół odbywa się Lipiec- Sierpień ale i we wrześniu może się zdarzyć. Informacje znajdziesz w internecie o czasie organizacji marszu. ;) :)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Są. ...np.przy jeziorze Serwy....Jest stok narciarski z wyciągiem.Ogólnie za Suwalkami rozpoczyna się teren z górkami.Piękna Góra w Gołdapi..Geograficznie Mazury.I jeszcze kilka punktów. Cudne miejsca.Przeważnie przy jeziorach.Tereny polodowcowe. :D
Warto je Ysy odwiedzić.W minionym roku poznałam ludzi z Wrocławia .Na Podlasie przyjechali przez przypadek można powiedzieć. Tak" dla jaj".Wracali oczarowani.W życiu nie sądzili że tak to u nas wygląda. Przez 2 tygodnie zwiedzali i nie zdążyli poznać wszystkich fajnych miejsc.Chcą na to przeznaczyć jeszcze kilka urlopów.Kochają ciszę i kameralność. Tego u nas jest pod dostatkiem.Podlasie i Warmia u Mazury to jeszcze nie odkryte tereny przez większość Polaków. To nie tylko jeziora....To kultura wielonarodosciowa i wszystko co z nią związane .otulone w płaszcz tajemniczości i przyrody. ;)
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ysy1 pisze: 13 lut 2019 09:55 Witajcie Kochani. :kwiat: :serce: :kwiat:
U mnie +4 ale zimno, wieje nasz Kaszub i dżdżysto. :twisted: Słowem mówiąc jest nieciekawie. :(
Alutko :serce: Ty moje, dziękuję za pyszną kawusię i słodkości do niej. :serce:
A wracając do wczorajszego tematu to ja osobiście kocham cały nasz piękny kraj. :serce: :serce: :serce: Nie mówię o polityce bo tu słów brak ale o tym że w pięknym żyjemy regionie świata. Jasne że "każdy żyd chwali swoje" to normalne :lol: ale mamy i góry i jeziora, dużo lasów i morze i wyżyny i czego tylko dusza zapragnie. :D :lol: Ja osobiście lubię spędzać urlop w każdym regionie naszego pięknego kraju i zawsze mi się podoba. :D :serce: A przekomarzając się z Pawłem to nie masz racji, Mazury są piękne ale tam nie ma wzgórz O :!: :!: :!: :lol: :serce:
I tu się mylisz, Mazury garbate, mówi Ci to coś? Pewnie nie i właśnie o to chodzi, że wzgórz pełno, zwłaszcza koło Ełku.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ysy1 pisze: 13 lut 2019 10:06 Dusiu :serce: Marsz Śledzie to jest impreza ruchoma. Na ogół odbywa się Lipiec- Sierpień ale i we wrześniu może się zdarzyć. Informacje znajdziesz w internecie o czasie organizacji marszu. ;) :)
O widzisz...nie pomyślałam :lol: To zależy od odpływu pewnie...
Gość

A Kaszuby są całe na wzgórzach ( Szwajcaria Kaszubska) mówi Ci to coś :?: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mówi, mówi :lol: :lol: :lol: :lol: zrobimy tak, ty zostajesz na Kaszubach, a ja na Mazurach i gitara. :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ