Sanatorium Wital w Gołdapi
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
...bez komentarza.
[/quote]
Najlepiej bez komentarza znaczy zabrakło argumentów
-
Leon Zakrzewski
- Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2019 23:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
-
forumowicz
-
Leon Zakrzewski
- Kuracjusz

-
forumowicz
Nie jest to prawdą.
Zrezygnowałem z turnusu, bo nie mogłem skorzystać w określonym przez ZUS terminie. Poinformowałem ZUS i tyle... żadnych kosztów
-
forumowicz
co ty z tymi ośmioma tysiącami? Nikt nie żąda opłat za rezygnację. Nie podoba się trzeba było nie jechać, inni by pojechali chętnie. Zwłaszcza że chyba nie pomogło ci sanatorium. Na nic jak widać.Leon Zakrzewski pisze: 23 lut 2019 14:51 Co do konkretow, przyjechalem tu z nakazu(zeslania) przez zus odmowa grozila zaplaceniem kosztow w wys 8tys (za te pieniadzej Dubaj all inclusive 2tyg).
.Jesli ktos liczy ze mu pomoze to sanatorium to siě myli co najwyzej wroci w formie podobnej z ktorą przyjechal natomiast dla osob ktore jeżdżą do Spa czy innych uzdrowisk czy sanatoriow Gołdap to szok I upokorzenie.
-
forumowicz
skierowanie na rehabilitację z ZUS to nie jest przymusowa zsyłka do obozu. Trzeba poinformować pisemnie ZUS, że się nie skorzysta z danego turnusu i tyle.W poniedzialek zadzwonię do Departamentu Prewencji i Rehabilatcji ZUS do centrali, choć tam długo trzeba czekac na polączenie ale mam za darmo domowy telefonem to nic mnie nie kosztuje, to pan doktor wytlumaczy ,juz raz dzwonilem w tamtym tygodniu to milo mi wszystko wytlumaczyl ale zapomnialem o przypadku rezygnacji z turnusu.
Dzwoniłem do ZUS i uprzejma Pani mi powiedziała, że skoro nie mogę przyjechać to mam wysłać pismo do ZUS, że nie mogę.. Tyle
-
Leon Zakrzewski
- Kuracjusz