Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj ja jadę juz dzwoniłem na recepcję nie ma tam możliwości rezerwacji ale podał mi nr do osoby która się tym zajmuje i kazał dzwonić w poniedziałek do 15 więc czekam i zadzwonię chciałbym jedynke zobaczę czy uda mi się załatwić
Brawo, brawo brawo. Tak trzymać, Super, że załatwiasz...
A jak po skokach narciarskich? Jesteśmy uradowani niesamowiciie ,żeby tak dziwnie te losy się potoczyły...tak zaskakująco, coś wspaniałego że mamy mistrza i wicemistrza.... Kubackiego i Stocha ale przeżywałam to do końca w napięciu jak to będzie..... pozdrawiam i życzę powodzenia w załatwianiu. Hejka
Pytałam koleżanki , która była w kujawiaku na święta i nowy rok. Jest po remoncie najlepsze są wyższe piętra trzecie lub czwarte.. bo na niższych są mniejsze prawie wszędzie z balkonami. W tym czasie remontowali w wyższych partiach oddział szpitalny i poszpitalny, po lewej stronie. Stołówka po remoncie bardzo ładna jedzenie też dobre. Są termy, można popołudniu popływać. Park prześliczny staw i tężnie, dużo z unii zagospodarowano terenów i jest bardzo ładnie. Na tańce najlepiej do energetyka lub pod tężniami ,vtam śpiewa pani z panem to jest dawny kolejowy lub nad stawkiem. Tu koło Media Spa jest dolce Vita ale tam pani słabo gra. Dopiero niedawno zauważyłam że jedzie pan z opolskiego... A ja jestem urodzona z Brzegu, więc dla krajana co mogłam to poradziłam.. Aha ta pani co można dzwonić to pani Mariola? o ile to ona to proszę pytać się na tej stronie co jest Media SPA , bo to jest strona prywatna , może są pokoje wolne, bo to nie jest sezon, to wtedy panu poradzi...życzę wszystkiego dobrego, udanego szczęśliwego pobytu, hejka
Acha baza zabiegowa w porządku, też po remoncie, chociaż zabiegi czasowo są krótkie trzeba pilnować minut..by nie skracano...jest tam ładnie.... polecam, pozdrawiam..
Super myślę że bedzmy w kontakcie ja jestem z Kędzierzyna kozla ale brzeg znam z młodych lat pozdrawiam milutko i szkoda ze z tak miłą panią nie jedziemy na ten turnus
Może kiedyś, czas okaże...
Brawo siatkarze!!!
z Twej miejscowości...życzę Ci wspaniałego pobytu, by było super, ja mam mile wspomnienia, na ławce jesienią w kurtce zimowej opalałam się przy stawie..w Inowrocławiu, a słoneczko przepięknie grzało..... potem była złota Polska jesień i żółte klony jak dywan leżały na ziemi w parku solankowym, a stary żołądź czyli dąb wraz z wiatrrm szemrał liściami... Natomiast ja czekam na mój wyjazd od 23.06 do Polanicy Zdrój, do Wielkiej Pieniawy, i też pragnę, by było dobrze. Samych szczęśliwych chwil życzę Tobie, dobrych zabiegów...Pozdrawiam.. hejka..
Aha, byłam w Brzegu ostatnio w styczniu u rodziców, miasto podupadło i troszkę mi przykro.... To się już dzieje też od dłuższego czasu... Trudno... pozdrawiam
Witaj, ja nie płaciłam, serio, być może że tak będą chcieli Ci powiedzieć że jak chcesz być sam to musisz płacić za tą drugą osobę w pokoju. Ja tak kiedyś się z tym spotkałam ale nie zgadzalam się z tym. A jak byłam w Media SPA to jest Kujawiak tylko z boku- komercyjnie, tam byłam w pokoju jednoosobowym. Więc nie musiałam płacić za kogoś drugiego bo nie było drugiego łóżka. Jak się jest w tym czasie kiedy nie ma sezonu to dużo pokoi jest wolnych na media SPA I można wtedy prosić że ze względów zdrowotnych że masz taki a taki problem, na przykład że chrapiesz i nie chcesz komuś przeszkadzać albo że masz problemy psychiczno-zdrowotne i musisz mieszkać sam, by mieć spokój i by komuś nie być obciążeniem. Wydaje mi się że zawsze mają odpowiednie miejsca z góry przeznaczone dla skierowań z funduszu lub z ZUSu, nie wiem z jakiego Ty jedziesz, ale chyba jedziesz z funduszu skoro masz tą tabelkę , gdyż jak byłam w zeszłym roku w Świnoujściu to wiem że około 300 płaci się za trójkę ponad 500 za dwójkę a ponad 600 nawet około 700 za jedynkę.. zapomniałam o tym. Ja jadę teraz 23 czerwca z ZUSu i mam zarezerwowany pokój jednoosobowy. I co z ZUSu to zawsze jest bez opłat. Natomiast w Świnoujściu miałam też jedynkę na poszpitalnym i też bez opłat bo za poszpitalne się nie płaci wogóle, ani za klimatyczne. Będzie dobrze , czego Tobie życzę!!! Na pewno dasz radę wspieram i możesz śmiało dzwonić i dogadywać się bo na pewno da się. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w załatwianiu, i wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie....
Jadę z NFZ juz 4 raz nigdy nie miałem jedynki dam znać w poniedziałek co załatwiłem a według tabelki mogę zapłacić zachaczam tez o maj to już sezon liczyłem ze do końca kwietnia zapłacę mniej a od maja drożej ale podwójnie nie dam