sanatorium kujawiak Inowrocław 23 04 19
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Re: sanatorium kujawiak Inowrocław 23 04 19
Hejka, oczywiście, absolutnie, podwójnie skądże!!! Masz rację. Trzeba próbować, pytać i dogadywać się, czego życzę, że np jak zarezerwuje, to zrewanżujesz due grzecznościowo.... Pisałeś może w przerwie skoków ,widzę, chyba wtedy napisałeś, a teraz druga tura, oby było dla naszych dobrze.. jak za pierwszą turą aż na 3 m...dziękuję za napisanie.. pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego życzę... hejka
-
69Jaskula69
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2016 09:11
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 1
Witaj załatwiłem mam rezerwacje 1 ale z radości zapomniałem zapytać które piętro a opłaty według cennika z tabelki pozdrawiam
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Witaj Jaskuła, brawo brawo brawo !!!..
Wow, tak się cieszę..... naprawdę..super...
Proszę, Jak nie wiesz które piętro zadzwoń jeszcze raz spokojnie...i spytaj się czy to pokój samodzielny czy razem ze wspólnym korytarzem typu studio że jest dwójka i jedynka łączone korytarzem i łazienką.. ale tam tak nie powinno być bo chyba nie ma typu studio. Czy to w kujawiaku czy na media spa...Przecież możesz się spytać dopytać powiedzieć tak samo że zapomniałeś jeszcze czy możesz się to i tamto spytać.. spokojnie, można tyrknac..i gratuluję!!!
pozdrawiam serdecznie...
Wow, tak się cieszę..... naprawdę..super...
Proszę, Jak nie wiesz które piętro zadzwoń jeszcze raz spokojnie...i spytaj się czy to pokój samodzielny czy razem ze wspólnym korytarzem typu studio że jest dwójka i jedynka łączone korytarzem i łazienką.. ale tam tak nie powinno być bo chyba nie ma typu studio. Czy to w kujawiaku czy na media spa...Przecież możesz się spytać dopytać powiedzieć tak samo że zapomniałeś jeszcze czy możesz się to i tamto spytać.. spokojnie, można tyrknac..i gratuluję!!!
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Przepraszam namieszałem Ci z tym typem studio, najmocniej przepraszam , ale skoro masz jedynkę to 1 to na pewno samodzielna i z łazienką bo przecież się płaci więcej... Pozdrawiam serdecznie
-
69Jaskula69
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2016 09:11
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 1