Dla naszego kolegi Darka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Dla naszego kolegi Darka

Post autor: agunia3 »

Darku cóż mogę powiedzieć jak tu już tyle słów wsparcia padło - powiem po prostu: trzymaj się i zbieraj siły na te wszystkie spotkania :) :serce:
No i smacznej kawy z siostrą :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

darek pisze: Zostalem dopisany do kolejki na super przyspieszonej tzw kolejka ..VIP na ..przeszczep serducha ,ale pojawily się symptomy wydolnośc tydzien do tygodnia wzrasta i dzis wynosi 19,3% jezeli wejdzie powyżej 20% wroce do ..normalnej kolejki i nadal bede was Drodzy Forumowicze stresował
Tak boję się jak cholera.Glowa do gory damy rade :D
Przepraszam ,że pokawałkowałam Twoją wypowiedź ;) Mam nadzieję ,że te procenty jeszcze się zwiększą ,coś ostatnio chyba gdzieś w naszej kochanej TV mówili ,że ...stał się cud i niepracujące serce faceta który czekał na przeszczep ruszyło .Życzę Ci cudu Darku zwiększenia tych % do przynajmniej 35 ,żeby Ci ta cała asysta lekarzy nie była już potrzebna :kwiat: ...A tak po cichu na ucho to Ci powiem,że ...do szpitali przyjmują tylko takich co dadzą radę ,Ci co by nie dali popsuliby im statystyki :lol: :lol: :lol: więc się nie denerwuj ,leż grzecznie na łóżeczku ,nie podrywaj pielęgniarek i rób plany na przyszłość ;)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Darku, również trzymam za Ciebie kciuki i przyłączam się do życzeń Forumowiczów byś szybko wrócił do zdrowia.
Musisz przecież prowadzić rozpoczętą przez siebie akcję opasek, a jak sądzę nie jest to jedyna rzecz do której jesteś potrzebny ;)
Także głowa do góry! Co nas nie zabije to wzmocni!
Duże serce dla Ciebie :serce:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

[ obrazek zewnętrzny ]
DASZ RADĘ DARKU
TRZYMAM KCIUKI
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dorzucom ino coby frasunek wartko zabocyć,ni markoć sie, syćko bydzie ok.Hanysy som twarde chopy . :lol: :lol:
forumowicz

WSZYSTKIEGO DOBREGO....,DROGI KOLEGO. Będzie dobrze. Serdecznie pozdrawiam. 8-)
forumowicz

Witaj Darek,
Nie poddawaj się i nie trać nadziei choć ona umiera ostatnia ponieważ każdy człowiek ma szanse tylko trzeba ją dosięgnąć i dostrzec.
Wiedz,że nie jesteś Sam w tych trudnych chwilach i za bardzo głowa do góry abyś pamiętał,że jesteś tutaj również potrzebny.
Dużo zdrowia i wszystkiego dobrego życzę. Wierzę w Ciebie oraz Twe możliwości. Trzymaj się kamracie.
Pozdrawiam Serdecznie.
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

A ci co wnuków jeszcze nie mają, to na spotkanie w Kołobrzegu mogą się stawić :?:
Dużo zdrówka Darku pozdrawiam Bunia.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Darku :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Raport z pola Walki

Badania poranne przebiegły normalnie Pani Siostra ( jakie One tolerancyjne można zwracać się ..Siostrzyczko!! i nie robia fohow jak te Panie mgr z sanatoriów) ,Nawet zadowolone ..bylem grzeczny !!!
W nagrodę daly kompa !! nie musze czytać portalu na komorce!!
Generalnie czuję siętroszkę nie swojo ponieważ zdradziłem się z Mojego problemu -Tak rozmawialem rano z Panem i stwierdzil ,żee Jeżeli umiera Nadzieja i wiara to Najlepsi lekarze nie pomogą
Coż nieraz wydaje mi się ,że To jest jakis Film Bajka sa wydarzenia czy tez zdarzenia ,ktore nie powinny się wydarzyc!
Niejednokrotmie zastanawiam się Co jeszcze Mnie CZEKA
W rozmowach ze znajomymi ,ktorzy znają mnie lat 19,29,czy ponad 30 stwierdzają ,że skoro każdy KOT ma po kilka Żyć to w Moim przypadku swymi zdarzeniami Moglbym obdarzyć KILKA Osób
Nawet leżąc na łóżku Szpitalnym przebiega Nam to co przeżylem i Możecie Mi wierzyć ,że zdarzaly się sytuacje niejednokrotnie niewiarygodne!!!!
Podam tylko jeden z przykladow
Stacja końcowa Przemyśl i jestem budzony a ówczesni sokiści odprowadzają mnie i zadaja Tylko jedno pytanie po co mi plytki chodnikowe w torbie podrożnej ??
Coż byl to Mój pierwszy wyjazd na delegacje i .."koledzy " zrobili mi psikusa poczęstowali ..kilku wysiadlo w Katowicach a dwoch odwiozlo mnie pod ..granice pozostawiając na pośmiewisko i...
coż

Na forum wiele osób opisuje swe przypadki w sanatoriach ale wierzcie Mi kilka z Moich czy gdzie bylem świadkiem nie nadaje się do Publikacji.
Najbardziej chyba utkwiła Mi przygoda z Pewną bardzo Sympatyczna Panią Rehabilitantką od pierwszego dnia ciagle się przekomarzaliśmy ,aż w okolicach srodka turnusu Pani ,ktora robila mi masaż podwodny ..znalazła się na Moim ..miejscu Cóz Pani Poprostu nie wierzyla ,że cos podobnego może się zdarzyć -oczywiście później był probem z ..przebraniem i osuszeniem pomieszczenia.
Do dzis będa c w sanatorium Pani Rehabilitant juz wierzy mi ,że WSZYSTKO moze się zdarzyć.
A nie wspomę juz o ..Nauce pana SZEFA Kuchni pewnego sanatorium ..gotowania przez Panie.

PS

Do Buni

Droga Buniu turnus dla Babci /Dziadka z wnukiem przeznaczony jest ze względu na wielkość ośrodka dla tych ..PAR , jednakże możliwe sa ..odstepstwa ..jest wiele maluszkow ,które chętnie zostało by ADOPTOWANE przez tak przebojowe "przyszywane " Babcie /Dziadków
Sam kiedyś i wlasciwie nadal jestem adoptowanym Dziadkiem dla kilku dzieci w swej dzielnicy..
Nie wiem tylko jak za rok ,dwa przyjmie to Mały Janek do ,którego za chwilkę sie ..wybieram
pozdrawiam
Zablokowany