średnia wieku

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: średnia wieku

Post autor: forumowicz »

Selene pisze:Witaj Rychu,

Nie trzeba mieć za drania
tego, co jest innego zdania.
Nie mam ochoty :( na tego typu wymianę zdań.Może jeszcze, 8-) kiedy znam rozmówce i go widzę.Wtedy rozumiem,że kogoś ponoszą emocje i macham :roll: na to ręką.Ale wpisaniu :lol: ? Nie wystarczy przeczytać ,trzeba czytać ze :idea: zrozumieniem.Chyba ,że ktoś opowiada :| o sobie. Gatunek ludzki cechuje przecież w ogóle ogromna :) różnorodność. W swoim poście nie użyłem słowa "drań", więc proszę nie przypisywać mi wyrażeń które mi są obce. Wyjeżdżam na Święto Objawienia Pańskiego ! Bez odbioru !
marcin39
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2012 14:00

Post autor: marcin39 »

I za to was uwielbiam :) moje kochane lwice 8-) caluski
forumowicz

Rychu ,Ciebie już nawet nie trzeba widzieć ;) wystarczy poczytać :lol:
pozdrawiam
P.S z odbiorem :lol:
jarek0505
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 19:51

Post autor: jarek0505 »

Ciekawe co sie objawiło temu Rychowi ze jest taki nawiedzony hehe :lol: Łojciec R....objawił Ci sie bracie,teraz bedziesz mu dawal z kazdej renty po dukacie :mrgreen:
forumowicz

cześć! co u Was nowego? wreszcie naprawiłem komputer,gdzie w końcu jedziecie i kiedy? Sierotka gdzie wybywasz? ja 23-29 Krynica!
forumowicz

witam :) MAX a wybywam już 14 stycznia do końca stycznia Krynica Zdrój :D Hotel Continental 8-)
pozdrawiam
forumowicz

znajoma z Poznania będzie w Continentalu od 22 go 21 dni,ja zaglądnę na kilka dni
piotr1977
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 10:35

Post autor: piotr1977 »

Witam wszystkich mam na imię Piotr i wybieram się pierwszy raz do senatorium ja akurat z zus-u , miałem robione wiązadła 2 operacje i lekarz powiedział ze senatorium to super sprawa , wiec ok i tak jadę 19 lutego do Muszyny w Muszynie.tez mnie ciekawiło w jakim wieku ludzie tam jeżdza ja mam 34 lata wiec wiek w sumie raczej ok jesli chodzi o pokoje ja dzwonilem i zarezerwowałem sobie 1 z dostawka zaplacilem 200 zl i mam 1 a czy ktos bedzie ze mna czy nie to juz inna sprawa wolałem mieć 1. wiec mysle ze to kwestia dogadania i pani która zapisuje.pozdrawiam wszystkich jesli ktos sie wybiera tam gdzie ja prosze o wpis zalozylem nowy temat zwiazany z muszyna
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Piotrze,

Czy TY maiłeś artroskopię?
Ja czekam na wyznaczenie terminu który ma być lada dzień i bardzo mnie to oczekiwanie stresuje.

Pozdrawiam
Selene :oops:
piotr1977
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 10:35

Post autor: piotr1977 »

juz ci pisze masz racje czekanie jest bardzo myslace ale od poczatku ja dokladnie rok temu poszedlem do szpitala bo cos nie tak bylo z noga w sylwka sie poslizgnolem i wylamalem w kolanie . wiedzialem juz wczesniej ze nie jest ok ale chodzilem do tego sylwka az sie zwalilo na amen. no i w szpitalu w gips i tak 2 razy wiec minelo 1.5 mies w sumie [pupa] wyszla i poszedlem prywatnie do centrum medyc sportowej i tam byl taki znany ortopeda pan Marek Tramś i zlecil rezonans i wyszlo ze łękotki popekane i wiazadel nie ma wiec lipa mialy byc 3 operacje byly 2 teraz jestem po tej 2 prawie 2 mies i jest ok boli troche ale juz nie pamietam tak tego bolu co bylo po 1 . pierwsza operacja to bylo usuniecie łękotek uszkodz i naprawa tylniego wiazadla pobrano sciegna z rzepki i byla meczarnia 2miesiace orteza kibelek miesiac w ortezie koszmar za kolejne 3 mies 2 przod wiazadel . powiem ci tak teraz juz jest w miare ok czuje ze te kolano jest sztywniejsze nie buja sie tak na boki jak wczesniej .jesli chodzi o czas ze zajelo mi to rok to jak bym zaplacil 35 tys to bym mial w pol roku ale i tak placilem za przyspieszenie bo sie czeka na 1 do 8 mies wiec sama widzisz . 1 oper mialem pod narkoza a 2 doledzwiowo boli jak diabli jak rozchodzi sie znieczulenie ale da sie wytrzymac . dla mnie najgorsze bylo wyjecie saczków taka dluga rurka w kolanie zeby krew sciekala to boli i zdejmowanie szwow. i niech nikt nie mowi ze nie boli bo to nie prawda wiesz jak sie ma 3 a ja po pierwszej mialem 23 szwy po 2 oper 20 to jest róznica. ja miale w szpitalu brudnowskim w warszawie operacje spoko szpital i obsluga.jak by co mam orteze do odsprzedania dalem za nia 700 sprzedam za 300 uzywalem w sumie 2.5 mies nie zniszczona . pytaj jak by co odpowiem
ODPOWIEDZ