"A w Krużewnikach była"??Rachel pisze:"Wolna Amerykanka...", "Tu to dopiero jest Meksyk..."
A propos Meksyku... Przecudny kraj, ale jazda jest podobna jak na Kubie. Przepisy? A co to takiego? I jakoś wypadków nie ma więcej jak w naszym kraju. Dlaczego? Bo ludzie myślą. A dlaczego myślą szybciej jak w Polsce? Bo sjestę mają podczas upałów czyli w południe, a człowiek wypoczęty myśli rozsądniej))
Czy "Amerykanka" jest aż tak wolna? Tu bym polemizowała
FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Dzisiaj "była" w Licheniu, "weszła" na Golgotę a tam pokornie oddała się modlitwie pod tablicą "Grzechy małżeńskie" - wystarczy?many pisze:"A w Krużewnikach była"??Rachel pisze:"Wolna Amerykanka...", "Tu to dopiero jest Meksyk..."
A propos Meksyku... Przecudny kraj, ale jazda jest podobna jak na Kubie. Przepisy? A co to takiego? I jakoś wypadków nie ma więcej jak w naszym kraju. Dlaczego? Bo ludzie myślą. A dlaczego myślą szybciej jak w Polsce? Bo sjestę mają podczas upałów czyli w południe, a człowiek wypoczęty myśli rozsądniej))
Czy "Amerykanka" jest aż tak wolna? Tu bym polemizowała![]()
![]()
- many
- Super Kuracjusz

-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Staż sanatoryjny: 2
"Grzechy małżeńskie" to nie koniecznie oddawanie się drugiej osobie spoza małżeństwa. Tu "Many" do niczego nie jest mi potrzebny. Moja modlitwa pod tablicą "Grzechy małżeńskie" nie miała nic wspólnego ze zdradą. W każdym małżeństwie znalazłoby się coś co moglibyśmy zaliczyć do grzechu. Jestem mężatką dlatego tę właśnie tablicę do mojej modlitwy wybrałam. Inne były dla mnie po prostu nieodpowiedniemany pisze:hi,hi ,,jedz Rachel ,,i nie grzesz wiecej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,no chyba ze /manym/ to masz dyspensę
![]()
![]()
![]()
- many
- Super Kuracjusz

nie obrazisz sie chyba ja dołozę ci na kark tablice z grzechami -pychy- i prózności ,i narcyzyzmu ,,hi,hi,,,Rachel pisze:"Grzechy małżeńskie" to nie koniecznie oddawanie się drugiej osobie spoza małżeństwa. Tu "Many" do niczego nie jest mi potrzebny. Moja modlitwa pod tablicą "Grzechy małżeńskie" nie miała nic wspólnego ze zdradą. W każdym małżeństwie znalazłoby się coś co moglibyśmy zaliczyć do grzechu. Jestem mężatką dlatego tę właśnie tablicę do mojej modlitwy wybrałam. Inne były dla mnie po prostu nieodpowiedniemany pisze:hi,hi ,,jedz Rachel ,,i nie grzesz wiecej![]()
![]()
![]()
![]()
,,no chyba ze /manym/ to masz dyspensę
![]()
![]()
![]()
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Pozdrawiam
- many
- Super Kuracjusz

Admin ,,soory ,,czytałem rozkład jazdy i pasazerka mnie zaslepiła , pikna Rachel ,pozdrawiam i spadam na inny peron,,administrator pisze:Przypominam, że ten wątek ma służyć jako "rozkład jazdy" czyli podajemy konkretne informacje o możliwości wyjazdu z miejscowości X do sanatorium Y. Na swobodne dyskusje proszę założyć stosowny wątek
Pozdrawiam