FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....

Post autor: many »

Rachel pisze:"Wolna Amerykanka...", "Tu to dopiero jest Meksyk..."
A propos Meksyku... Przecudny kraj, ale jazda jest podobna jak na Kubie. Przepisy? A co to takiego? I jakoś wypadków nie ma więcej jak w naszym kraju. Dlaczego? Bo ludzie myślą. A dlaczego myślą szybciej jak w Polsce? Bo sjestę mają podczas upałów czyli w południe, a człowiek wypoczęty myśli rozsądniej :)))
Czy "Amerykanka" jest aż tak wolna? Tu bym polemizowała :)
"A w Krużewnikach była"?? :lol: :lol: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

many pisze:
Rachel pisze:"Wolna Amerykanka...", "Tu to dopiero jest Meksyk..."
A propos Meksyku... Przecudny kraj, ale jazda jest podobna jak na Kubie. Przepisy? A co to takiego? I jakoś wypadków nie ma więcej jak w naszym kraju. Dlaczego? Bo ludzie myślą. A dlaczego myślą szybciej jak w Polsce? Bo sjestę mają podczas upałów czyli w południe, a człowiek wypoczęty myśli rozsądniej :)))
Czy "Amerykanka" jest aż tak wolna? Tu bym polemizowała :)
"A w Krużewnikach była"?? :lol: :lol: :lol:
Dzisiaj "była" w Licheniu, "weszła" na Golgotę a tam pokornie oddała się modlitwie pod tablicą "Grzechy małżeńskie" - wystarczy?
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

hi,hi ,,jedz Rachel ,,i nie grzesz wiecej :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,,no chyba ze /manym/ to masz dyspensę :lol: :lol: :lol: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

many pisze:hi,hi ,,jedz Rachel ,,i nie grzesz wiecej :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,,no chyba ze /manym/ to masz dyspensę :lol: :lol: :lol: :lol:
"Grzechy małżeńskie" to nie koniecznie oddawanie się drugiej osobie spoza małżeństwa. Tu "Many" do niczego nie jest mi potrzebny. Moja modlitwa pod tablicą "Grzechy małżeńskie" nie miała nic wspólnego ze zdradą. W każdym małżeństwie znalazłoby się coś co moglibyśmy zaliczyć do grzechu. Jestem mężatką dlatego tę właśnie tablicę do mojej modlitwy wybrałam. Inne były dla mnie po prostu nieodpowiednie :)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rachel pisze:
many pisze:hi,hi ,,jedz Rachel ,,i nie grzesz wiecej :!: :!: :!: :!: :lol: ,,no chyba ze /manym/ to masz dyspensę :lol: :lol: :lol: :lol:
"Grzechy małżeńskie" to nie koniecznie oddawanie się drugiej osobie spoza małżeństwa. Tu "Many" do niczego nie jest mi potrzebny. Moja modlitwa pod tablicą "Grzechy małżeńskie" nie miała nic wspólnego ze zdradą. W każdym małżeństwie znalazłoby się coś co moglibyśmy zaliczyć do grzechu. Jestem mężatką dlatego tę właśnie tablicę do mojej modlitwy wybrałam. Inne były dla mnie po prostu nieodpowiednie :)
nie obrazisz sie chyba ja dołozę ci na kark tablice z grzechami -pychy- i prózności ,i narcyzyzmu ,,hi,hi,,, :lol: :lol: :lol: :lol: trzeba miec klase ,trzeba miec pokore ,trzeba pokazac sie z dobrej naturalnej strony nie tylko zmieniajac nick ,,W Yorku mówią na takich ,,,strange people,,,,,,,,,na cubie i w mexico -city ,, mówią,full anómalo ,,, :lol: :lol: ,, :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Przypominam, że ten wątek ma służyć jako "rozkład jazdy" czyli podajemy konkretne informacje o możliwości wyjazdu z miejscowości X do sanatorium Y. Na swobodne dyskusje proszę założyć stosowny wątek ;)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

administrator pisze:Przypominam, że ten wątek ma służyć jako "rozkład jazdy" czyli podajemy konkretne informacje o możliwości wyjazdu z miejscowości X do sanatorium Y. Na swobodne dyskusje proszę założyć stosowny wątek ;)
Pozdrawiam
Admin ,,soory ,,czytałem rozkład jazdy i pasazerka mnie zaslepiła , pikna Rachel ,pozdrawiam i spadam na inny peron,,
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Potrzebuje pomocy dla dwoch przemiłych dziewczyn nie mających komputera.Wyjeżdzaja do Ustki i potrzebują z roznych wzgledow połączenia....pociag ewentualnie autobus..............z Opola lub Wrocławia.Moze ktos pochyli sie nad moim wpisem.Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Może sprecyzujesz termin wyjazdu. Obawiam się, że nic bezpośredniego nie będzie. :(
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

One chyba jada w pazdzierniku lub poczatkiem listopada.Dzieki,ze spojrzałas :D
ODPOWIEDZ