gorka busko zdroj

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: gorka busko zdroj

Post autor: darek »

wiktor64 pisze: 26 mar 2019 17:04 Gienia dzieki za ta czarną liste ale to nie na tym
polega te forum ale pare osób by sie na niej znalazło
smutne to ale prawdziwe ludzie dorosli acha dzieki Darek
za opis tego nsanatorium co tam wo gule jest to na tyle narka

ą
.....Wiktorze.

Może system jest zły?

Jest Fajne forum fakt ludziska wymieniają opinie n/t obiektów , ale jest to troszke rozsypane.
Pamiętam gdy sam kilka lat temu szukałem informacji POMOCNYCH n/t tego najpopularniejszego obiektu w Busku i były opinie ale w ponad 10 Tematach i prócz informacji były oczywiście wpisy nie wnoszące nic do tematu .

Niestety My sami - Ja TEŻ ! nieraz w opisie obiektu ,który ma tzw "Świeżakom ;) " jadącym do jakiegoś obiektu miast Pomóc czyta o nie istotnych sprawach.

Kilka razy Prosiłem o zrobienie Rewolucji aby nie powtarzać kolejnych opisów założyć JEDEN wątek dotyczący danego Obiektu
-Oczywiście Pan Administrator czy wyznaczony Moderator -usuwał by wpisy nie na temat
-Pozostały by Suche informacje n/t Obiektu - łącznie z ewolucjami typu jaki kolor kotar czy poscieli :lol:
czy co zostało zrobione w zakresie modernizacji bazy zabiegowej.

Nie ukrywam ,że bywając w jednym ośrodku nie wiedziałem o zakupie Nowych urządzeń na bazie zabiegowej.
Chodziło o tzw łóżko wodne do masażu.
Gdybym posiadał wiedze z Forum na Pierwszej wizycie bym poprosił .udało się ale w połowie turnusu -Informacja mało istotna ale potrzebna przed wyjazdem.
Podobnie ma się odnośnie ilości i czy np.wogole w danym obiekcie są zabiegi z grupy wodnych
-Masaż podwodny i jak czy przez kogo jest wykonywany

Bo generalnie o takie Informacje nam chodzi ,aby nie tracic ..czasu zanim poznamy obiekt atak Portal byłby skarbnica wiedzy n/t Obiektów
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: wiktor64 »

Darek i tu masz racje co do twoich uwag zgodze sie z toba ale jest jak jest
Gieniu co do tej czarnej listy to fakt kto to by mial pilnować
a nikt nie jest w stanie tego ogarnąć kto gdzie jedzie i kiedy
ja tylko kiedyś tak napisałem i wielu ludzi to poruszyło a na razie zostaje
po staremu kto niechce innym pomagać kuracjuszą trudno taka jest moja sugestia
nie pytajcie i nie piszcie opini to na tyle :) :)
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mart 36 »

Moja opinia na temat tego ośrodka świeża raczej nie będzie, bo byłam tam w grudniu 2017 roku. Oddział sanatoryjny jest przy szpitalu dla dzieci, zabiegi oczywiście jak wszędzie, aczkolwiek miałam wrażenie, że terapeuci z lepszym podejściem do kuracjusza niż w innych molochach. W pokoju miałam i lodówkę i telewizję, płatne na wejściu. Co prawda to najbardziej zdziwiły mnie wizyty pielęgniarek nawet 3 razy dziennie. Podejście lekarza pezepisujacego zabiegi fantastyczne. Wszędzie daleko z tego ośrodka.
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2017 19:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: Slawekg »

no ale tak naprawdę dalej nie wiadomo np. ilu osobowe pokoje ? czy jest na miejscu jakiś sklep ? Czy można uzyskać przepustkę ? Czy dużo ludzi obejmuje oddział sanatoryjny ? .
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mart 36 »

Pokoje były i 2 i 4 osobowe. Na moim turnusie było może 40 osób, max 60.jest na miejscu sklepik, w którym można kupić podstawowe rzeczy, w niedzielę zmieniał się on w kaplicę szpitalna. Z przepustkami raczej problemów nie powinno być. Mój turnus obejmował dni świąteczne, więc dość spora grupa kuracjuszy na podstawie przepustek wróciła do domu. A wypisy dostaliśmy poczta już po świętach.
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2017 19:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: Slawekg »

dziekuje Ci za info.
ODPOWIEDZ