.....Wiktorze.wiktor64 pisze: 26 mar 2019 17:04 Gienia dzieki za ta czarną liste ale to nie na tym
polega te forum ale pare osób by sie na niej znalazło
smutne to ale prawdziwe ludzie dorosli acha dzieki Darek
za opis tego nsanatorium co tam wo gule jest to na tyle narka
ą
Może system jest zły?
Jest Fajne forum fakt ludziska wymieniają opinie n/t obiektów , ale jest to troszke rozsypane.
Pamiętam gdy sam kilka lat temu szukałem informacji POMOCNYCH n/t tego najpopularniejszego obiektu w Busku i były opinie ale w ponad 10 Tematach i prócz informacji były oczywiście wpisy nie wnoszące nic do tematu .
Niestety My sami - Ja TEŻ ! nieraz w opisie obiektu ,który ma tzw "Świeżakom
Kilka razy Prosiłem o zrobienie Rewolucji aby nie powtarzać kolejnych opisów założyć JEDEN wątek dotyczący danego Obiektu
-Oczywiście Pan Administrator czy wyznaczony Moderator -usuwał by wpisy nie na temat
-Pozostały by Suche informacje n/t Obiektu - łącznie z ewolucjami typu jaki kolor kotar czy poscieli
czy co zostało zrobione w zakresie modernizacji bazy zabiegowej.
Nie ukrywam ,że bywając w jednym ośrodku nie wiedziałem o zakupie Nowych urządzeń na bazie zabiegowej.
Chodziło o tzw łóżko wodne do masażu.
Gdybym posiadał wiedze z Forum na Pierwszej wizycie bym poprosił .udało się ale w połowie turnusu -Informacja mało istotna ale potrzebna przed wyjazdem.
Podobnie ma się odnośnie ilości i czy np.wogole w danym obiekcie są zabiegi z grupy wodnych
-Masaż podwodny i jak czy przez kogo jest wykonywany
Bo generalnie o takie Informacje nam chodzi ,aby nie tracic ..czasu zanim poznamy obiekt atak Portal byłby skarbnica wiedzy n/t Obiektów