Kamień Pomorski MIESZKO 26.09.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
banfaith
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2013 09:47
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Kamień Pomorski MIESZKO 26.09.2013

Post autor: banfaith »

Hop Hop!?
Ija
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2013 02:21
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ija »

Hop hop !! :) żeby Ci nie było przykro - na mój post i zapytanie jak na razie też nie mam odpowiedzi :( Ja mam Świnoujście od 5 października. W Kamieniu Pomorskim byłam latem 2005 r. - rowerem przejazdem :) małe miasteczko , ale na pewno znajdziesz przyjazną duszę, czego życzę z całego serducha bo jednak jedziemy w nieznane i na troszkę .Życzę fajnego pobytu. Ija
banfaith
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki Ija :D. Przynajmniej wiem, że nie gadam do siebie :D. Nikt się nie odzywa, a wszystkie pokoje 1-os zajęte :D, czyżby same odludki? :lol: . Ja mam tylko nadzieję, że nie będzie padał deszcz i Tobie też tego życzę :).
banfaith
Kuracjusz
Kuracjusz

Bilet kupiony, teraz tylko trzeba skończyć pakowanie i można czekać na wyjazd :)
Ija
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2013 02:21
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ija »

Witaj :) i jeszcze raz ja - też kupiłam bilet a pakuję się w myślach , choć kilka rzeczy jestb już w walizce. Mam nadzieję że spotkamy ( mimo wszystko) otwartych przyjaznych ludzi na naszych turnusach. Zbroimy się w dobry humor, uśmiech ..... życzę zdrowia i szczęśliwej, dobrej podróży. Pozdrawiam wszystkich. :) Ija
ODPOWIEDZ