Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
GIENIA pisze: 24 kwie 2019 10:30
.... w maju bywa więcej zwrotów - komunie wnusiów są
Ja nie pomyślałam o tym, ale się ciężko teraz zastanawiam, czy bym zrezygnowała. Przy zwrocie kolejka leci od nowa i znowu czekać dwa lata? Chyba bym jednak jechała, bo w końcu bez jednej osoby komunia by się nie zawaliła, choć by było żal.
tak tak juz dawno, przegapilam troche czas bo moglam dzwonic na wiosne a teraz jak do lipca nie dostane to bede dzwonic o zwroty, marzy mi sie morze bo mieszkam w górach
No , jeśli tylko jestes dyspozycyjna , korzystaj ze zwrotu podpowiem Ci , że w maju bywa więcej zwrotów - komunie wnusiów są
u mnie prędzej komunia córki niz wnuki
do końca lipca jestem uziemiona w domu, takze zostaje sierpień lub po 10 września, jednak kolejka od 3 tyg posuwa sie żółwim tempem wiec moze jednak jesień
GIENIA pisze: 24 kwie 2019 10:30
.... w maju bywa więcej zwrotów - komunie wnusiów są
Ja nie pomyślałam o tym, ale się ciężko teraz zastanawiam, czy bym zrezygnowała. Przy zwrocie kolejka leci od nowa i znowu czekać dwa lata? Chyba bym jednak jechała, bo w końcu bez jednej osoby komunia by się nie zawaliła, choć by było żal.
Zawsze mozna dostac zapalenia płuc na czas komunii , a na takie L4 nie wyrzucają z kolejki tylko daja nowy termin
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2019 13:09 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
No , jeśli tylko jestes dyspozycyjna , korzystaj ze zwrotu podpowiem Ci , że w maju bywa więcej zwrotów - komunie wnusiów są
u mnie prędzej komunia córki niz wnuki
do końca lipca jestem uziemiona w domu, takze zostaje sierpień lub po 10 września, jednak kolejka od 3 tyg posuwa sie żółwim tempem wiec moze jednak jesień
Nie do końca mnie zrozumiałaś w maju bywa więcej zwrotów , bo ludzie mają komunie wnuków .... wtedy min Ty mozesz skorzystać ja na to liczę za rok
Dziękuję jacky6, faktycznie czasu było mało na pakowanie, ale byłam przygotowana na tak krótki czas. Dzwoniłam do nfz od ok. 3 tygodni aby coś wydzwonic po świętach. Pozdrawiam