Dlaczego ZREZYGNOWAŁA ???
Może przestało Ją bawić Jeżeli Obrażę Kogokolwiek Perfidia , Tak perfidia i obłuda jaka panuje na Forum ???
Rozmawiałem( pisałem i wbrew pozorom wiedziała o czym pisze ) kiedys z Kruszynką i wyczułem w jej glosie malutkie zwątpienie .
Miała juz kiedys zamiar rezygnacji z udzielania się na Forum , rezygnacji z błachych powodów -Dla mnie.
Niestety jest powiedzenie Jeżeli Masz Twarda ( przepraszam za wulgaryzmy ) Dupę Musisz miec Miękie Serce i na odwrot.
Może kolejny "TROLL " komputerowy dopuścił do zaniechania udzielania się-Kruszynki na Forum wszak Tylko dzięki szybkiej Interwencji Administratora wpisy Obraźliwe w Jej Strone Zostały usuniete!!
Pisałem kiedys z pewna osobą z Naszego Forum jak nieraz postrzegani sa Ludzie ,którym się popularnie mowiąc ..wiedzie Ci ktorzy sa na Forumowym topie.
Ileż to jest GŁUPIEJ zazdrości za Napisanie PRAWDY i trzymania się swych Słow.
A może , Kruszynka jako Kobieta -ZOSTAŁA obrażona , Obrażana przez Panią , Pana z Forum ,
zdaję sobie Sprawę , bo nie jest to Tajemnica ,że Kruszynka Dopingowała i wspierała mnie niejednokrotnie
Wiem Jedno Kruszynka jest osobą ,która umie wspomoc Duchowo ,Mnie pomogła gdy kilka dni przed Świętami Wielkanocnymi Dostałem jeden z beznadziejnych Wyrokow Udało się .
Cóz sa ludzie ,którzy mają chyba Wszystkie choroby Świata i Żyja Walczą z tym .
Na ich Drodze pojawiają sie Przyjazne Dusze
Jedna z Nich Jest Pani.... Z pod Nicka Kruszynka
Pani ...zdaję sobię sprawę bo pisała Pani ,że choć niewiem czy TO POWÓD do odejścia...
Niech Pani Wybaczy , wiele Osób Potrzebuje Ciebie ,abys tak Jak Mnie ..potrzasła , opieprzyła ale i pochwaliła jak i..
Wszak jesteśmy umowieni na wódkę może i nie wirtualna ..
Darek
Ps
Zdaję sobie sprawę ,że czyta Pani Forum jako Gość
Prosże Wróc