kto jest królową forum??

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: kto jest królową forum??

Post autor: darek »

Dlaczego
Dlaczego ZREZYGNOWAŁA ???

Może przestało Ją bawić Jeżeli Obrażę Kogokolwiek Perfidia , Tak perfidia i obłuda jaka panuje na Forum ???

Rozmawiałem( pisałem i wbrew pozorom wiedziała o czym pisze ) kiedys z Kruszynką i wyczułem w jej glosie malutkie zwątpienie .
Miała juz kiedys zamiar rezygnacji z udzielania się na Forum , rezygnacji z błachych powodów -Dla mnie.

Niestety jest powiedzenie Jeżeli Masz Twarda ( przepraszam za wulgaryzmy ) Dupę Musisz miec Miękie Serce i na odwrot.

Może kolejny "TROLL " komputerowy dopuścił do zaniechania udzielania się-Kruszynki na Forum wszak Tylko dzięki szybkiej Interwencji Administratora wpisy Obraźliwe w Jej Strone Zostały usuniete!!

Pisałem kiedys z pewna osobą z Naszego Forum jak nieraz postrzegani sa Ludzie ,którym się popularnie mowiąc ..wiedzie Ci ktorzy sa na Forumowym topie.
Ileż to jest GŁUPIEJ zazdrości za Napisanie PRAWDY i trzymania się swych Słow.

A może , Kruszynka jako Kobieta -ZOSTAŁA obrażona , Obrażana przez Panią , Pana z Forum ,
zdaję sobie Sprawę , bo nie jest to Tajemnica ,że Kruszynka Dopingowała i wspierała mnie niejednokrotnie :kwiat: .

Wiem Jedno Kruszynka jest osobą ,która umie wspomoc Duchowo ,Mnie pomogła gdy kilka dni przed Świętami Wielkanocnymi Dostałem jeden z beznadziejnych Wyrokow Udało się .
Cóz sa ludzie ,którzy mają chyba Wszystkie choroby Świata i Żyja Walczą z tym .
Na ich Drodze pojawiają sie Przyjazne Dusze
Jedna z Nich Jest Pani.... Z pod Nicka Kruszynka

Pani ...zdaję sobię sprawę bo pisała Pani ,że choć niewiem czy TO POWÓD do odejścia...
Niech Pani Wybaczy , wiele Osób Potrzebuje Ciebie ,abys tak Jak Mnie ..potrzasła , opieprzyła ale i pochwaliła jak i..
Wszak jesteśmy umowieni na wódkę może i nie wirtualna ..
Darek

Ps
Zdaję sobie sprawę ,że czyta Pani Forum jako Gość
Prosże Wróc
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Darku :kwiat: Kruszynka :kwiat: już wróciła, myślę, ze dzięki osobom, które ja cały czas wspierały. Pamiętam sytuacje kiedy weszłam na forum pod nickiem Kruszynka i wszyscy na mnie naskoczyli, niektórzy bardzo nieprzyjemnie, ze Kruszynka jest jedna , jedna jest tylko królowa. Skąd ja mogłam wiedzieć, ze taki nick juz jest. I własnie to ona Kruszynka podała mi rękę, ugłaskała wręcz po głowie i powiedziała mi abym sie nie przejmowała bo tu sa ludzie , którzy mnie bardzo miło przyjmia do swojego grona. Wtedy Admin zmienił mi nick na Sloneczko. Pomogła mi bardzo dużo w moim zyciu prywatnym nie znając mnie w ogóle , nie widząc mnie wcale. Dzieki niej moje zycie wróciło do normalności, a jej ciepłe rozmowy i wspieranie mnie były natchnieniem dla mojej duszy.Pamietam fakt jak ktos obraźliwie zaczął pisać na temat Kruszynki. Dzięki Adminie, ze w porę usunąłeś te posty bo po co cieszyć innych. Dlatego chcemy abyś Adminie "wpuścił" juz Kruszynke tutaj do nas aby mogła z nami rozmawiać na rózne tematy, aby mogła nam udostepniać swoje piekne wiersze i daj jej to pw w końcu :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:Darku :kwiat: Kruszynka :kwiat: już wróciła, myślę, ze dzięki osobom, które ja cały czas wspierały. Pamiętam sytuacje kiedy weszłam na forum pod nickiem Kruszynka i wszyscy na mnie naskoczyli, niektórzy bardzo nieprzyjemnie, ze Kruszynka jest jedna , jedna jest tylko królowa. Skąd ja mogłam wiedzieć, ze taki nick juz jest. I własnie to ona Kruszynka podała mi rękę, ugłaskała wręcz po głowie i powiedziała mi abym sie nie przejmowała bo tu sa ludzie , którzy mnie bardzo miło przyjmia do swojego grona. Wtedy Admin zmienił mi nick na Sloneczko. Pomogła mi bardzo dużo w moim zyciu prywatnym nie znając mnie w ogóle , nie widząc mnie wcale. Dzieki niej moje zycie wróciło do normalności, a jej ciepłe rozmowy i wspieranie mnie były natchnieniem dla mojej duszy.Pamietam fakt jak ktos obraźliwie zaczął pisać na temat Kruszynki. Dzięki Adminie, ze w porę usunąłeś te posty bo po co cieszyć innych. Dlatego chcemy abyś Adminie "wpuścił" juz Kruszynke tutaj do nas aby mogła z nami rozmawiać na rózne tematy, aby mogła nam udostepniać swoje piekne wiersze i daj jej to pw w końcu :lol: :lol:
Słoneczko :kwiat: bo w ludziach dobrych wiele serc bije. :kwiat:
forumowicz

Darku bardzo dziękuję :oops: :oops: Nic przecież nadzwyczajnego nie zrobiłam :oops: :oops:
A ta słabość do Ciebie no cóż ....jest wciąż ;) :serce: :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Autor tematu Max ma dobry pomysł pora na fajne wybory.
Proponuje zgłaszać kandydatki ,może panowie nasi pierwsi zaczną? :) :kwiat:
forumowicz

Max zacząłeś temat ,nie śiedż cicho ,nie siej pietruchy tylko kolego zabierz sie do tych nominacji jako pierwszy ,bo ja zaraz zgłoszę kandydatki :roll: :o :lol:
forumowicz

ale czy to wróciła prawdziwa Kruszyna z 25 wpisami? a może to jakiś junior Kruszyna,myślę ze Elkopyto by to rozwikłał!?
forumowicz

proszę mnie nie prowokować! nie zgłoszę kandydatki,ponieważ dla wszystkie panie jesteście królewnami,dla Mixa boskimi królewnami,a najlepiej czuje się na bezkrólewiu!
życzę miłego odpoczynku,dobranoc!
[ obrazek zewnętrzny ]
forumowicz

zresztą jak baba może rządzić na forum?! bez przesady.tu trzeba króla,proponuję:Andrzej55 mój kandydat,uzasadnienie: facet z klasą i z jajami!
forumowicz

MAX pisze:proszę mnie nie prowokować! nie zgłoszę kandydatki,ponieważ dla wszystkie panie jesteście królewnami,dla Mixa boskimi królewnami,a najlepiej czuje się na bezkrólewiu!
życzę miłego odpoczynku,dobranoc!
[ obrazek zewnętrzny ]
:lol: :lol: :lol: Swietne tak trzymać ,to tak jak w naszym ukochanym kraju ;)
Zablokowany