Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Waldeklat45 pisze: 25 lip 2019 17:21
PWN nas uświadamia , że romans , to - " związek miłosny dwojga ludzi, którzy nie są parą małżeńską "
jeśli iść tym tokiem rozumowania , nie miałem w sanatoriach żadnego romansu , gdyż miłości tam nie było - było zauroczenie , fascynacja , i te słynne takie same fale , ale na pewno nie miłość .
myśląc bardziej przyziemnie , to romans miałem na każdym pobycie , nieliczne tylko kończyły się w łóżku - i wiesz co Pablo do dzisiaj mam kontakt tylko z tymi dziewczynami , które mi odmówiły te po prostu szanuję - no taki juz jestem
Czyli Tych z którymi wylądowałeś w łóżku nie szanujesz?
nie do końca tak jest , jednak wolę utrzymywać kontakt z Tymi drugimi
Ciekawe,jaka byłaby reakcja ,jakby się jakaś Pani pochwaliła na forum swoimi podbojami
Duma....poklask czy żenada ....a może coś więcej
Interesujące jest również ,ile procent z dżentelmena ...klasy,posiada taki Pan
Nawet nie zapytam co nie ladnie ( nie z przysłówkami piszemy łącznie ) , bo mnie to nie interesuje , a Ty próbowałeś namieszać miedzy kolegami w Paczce i dostałeś z liścia , nie mieszaj się zatem w nie swoje sprawy